Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Planetara pentru punte Carraro 368376

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 368376
Cod produs
76CDL38J-IA
Out Of stock
Descriere
Iti propunem ca de data aceasta sa alegi din start calitatea superioara si sa nu te mai zapacesti in oferte! Alege o planetara punte Carraro 368376 pentru echipamentul tau! Este piesa originala care te va ajuta sa-ti recapeti controlul asupra utilajului! Este o componenta realizata din cel mai bun material si vei avea doar de castigat daca o achizitionezi. Pretul este bun, iar eficienta produsului te asigura ca nu vei mai avea de tras cu sistemul de transmisie! Solicita chiar acum o oferta!

Nu stii daca este alegerea corecta si inca te codesti daca trebuie sa o comanzi pe asta sau nu? Atunci suna acum si iti oferim consultanta in mod gratuit! Asistentii nostri vor verifica daca piesa este compatibila cu utilajul si iti vor da si sfaturi de montaj. De exemplu, fa inlocuirea simeringurilor si a bucselor acum! Doar asa vei fi sigur ca interventia este completa si ca nu mai intampini probleme! Suna acum si iti prezentam si servicii de montaj. Astfel, treaba o va face un profesionist!

Planetara punte Carraro 368376 - asigura exploatarea utilajului!
Planetara are rolul de a transmite forta si energia cinetica de la motor catre roti. Ea este practic un ax cardanic cu doua articulatii la capete (cap de planetara). Axul central este o bucata de otel, iar capetele de planetara actioneaza mai mult sau mai putin ca structura genunchiului nostru, mai exact rotula, pentru a permite miscarea rotilor la denivelari si miscarea cand volanul este invartit. Daca la plecarea de pe loc sesizezi sunete bizare, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!
Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Garantie
Planetara pentru punte Carraro 368376 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbata daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Livrare
Planetara punte Carraro 368376 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Montaj
Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect piesa. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice
Z=15
Z=29
L=700mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura