Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cap planetara pentru punte Carraro 642681

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
1PRIUBCW-CD
Out Of stock
Descriere
Exista pe piata numeroase oferte referitoare la piese de schimb. Atunci cand esti pus in situatia de a alege intre ele incearca sa intelegi ce va putea piesa aleasa sa ofere afacerii tale. Pe dinafara multe piese de schimb pot arata ofertante. Dar oare isi vor indeplini misiunea cu brio? Iata o intrebare dificila la care cel mai bine poate raspunde experienta. Aceasta ne-a aratat ca acest cap planetara punte Carraro 642681 este o componenta calitativa si durabila. Alege-l cu incredere! Cunostintele si expertiza noastra sunt la dispozitia ta!

Daca, in calitate de antreprenor, ai facut alegeri care s-au dovedit a fi rele, nu incerca sa te indreptatesti nascocind fel de fel de argumente. Mai degraba indreapta-te de acum inainte si fa alegerile corecte. Investeste in piese de calitate superioara, asemenea acestei semiplanetare Carraro, si vei putea fi linistit ca ai incercat sa iti pui afacerea in linie dreapta inspre reusita. Dreptatea nu poate fi niciodata pacalita si mai ales nu prin calitate slaba si mediocritate. Ea poate fi indeplinita prin efort si piese de calitate superioara. E timpul sa faci schimbarea spre mai bine! Incearca piesele de top!

Cap planetara punte Carraro 642681 - piesa ce a fost sortita utilajului tau!

Poate ca nu crezi in soarta, insa unele componente sunt special create pentru utilajul tau. Daca nu ne crezi, te poti asigura singur de asta! Pana atunci, iti spunem ca menirea unei astfel de componente este de a asigura transmisia de putere intre crucea de planetara si transmisia finala.

Ne place sa facem lucrurile ca la carte!

Poate ca aceasta expresie, a face lucrurile ca la carte, ti se pare desueta. Dar nimic nu este invechit cand vine vorba de a aborda un mod de lucru propice. Noua asa de place sa functionam - dupa niste standarde, dupa niste linii dupa care ne-am ghidat de la inceput. Asa ca poti fi sigur ca daca ai o problema, noi gasim rezolvarea. Am facut din rezolvarea problemelor un departament in sine. Apeleaza cu incredere la serviciul nostru gratuit de consultanta!

Cap planetara punte Carraro 642681 e o componenta care se bucura de o garantie valabila 6 luni de la data cumpararii. Certificatul il vei regasi in coletul unde impachetam si bucuria noastra pentru alegerile tale inspirate.

Poti comanda acest cap planetara punte Carraro 642681 cu increderea ca va ajunge la tine numaidecat, prin curier rapid. Totusi, daca te afli aproape de noi, te invitam sa treci pragul depozitului nostru si sa ne intalnesti!

Cand vine vorba de montaj trebuie sa fii cu ochii in patru. Daca piesa nu e tratata corespunzator, exista sanse mari sa se defecteze inainte de a fi putut macar sa isi faca treaba. Asa ca alege doar serviciile atelierelor de specialitate cand inlocuiesti piesele uzate!

Specificatii tehnice

Lungimea axului: 165mm
Diametrul gaurii pentru crucea de planetara: 30mm
Distanta intre sigurantele de prindere a crucii: 80mm
Diametrul axului unde intra in fuzeta: 48mm
Diametrul axului in zona danturata: 46.5mm
Numar dinti: 13.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura