Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor John Deere 1350

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 1350
Cod produs
6FAJPY52-MC
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti ca esti in mijlocul campului, lucrul e in toi si deodata tractorul tau da semne ca nu mai poate. Din fericire, noi iti oferim solutia salvatoare -  aceasta pompa de alimentare tractor John Deere 1350 de top, o piesa de rezistenta indispensabila. Ea este realizata din materiale capabile sa suporte solicitari repetate si vine direct de la un producator european de incredere.

Primul semn al unei afectiuni a utilajului poate fi sistemul de alimentare. Fara o pompa de alimentare fiabila, functionala, toate eforturile tale sunt in zadar. Robusta si durabila - componenta pe care o vei achizitiona de la noi nu dezamageste. In plus, e simplu: comanzi, noi livram rapid, iar tractorul tau va fi din nou pe camp fara timp de asteptare inutil.

Pompa de alimentare tractor John Deere 1350 - garantia durabilitatii!
Acest produs este compatibil cu nevoile utilajului tau si asigura un debit constant de combustibil filtrat catre pompa de injectie. Acum poti sta linistit, pentru ca pompa de alimentare pe care ti-o oferim este o adevarata garantie a eficacitatii si fiabilitatii.

Impreuna spre utilaje de vis!
Pentru ca stim cat de important este utilajul pentru tine, iti oferim asistenta in selectia corecta a pieselor de schimb si, la cerere, servicii de montaj. Nu astepta pana cand utilajul tau agricol refuza sa porneasca! Anticipeaza problemele si actioneaza la timp pentru a asigura functionalitatea optima a tractorului tau. Nu ezita sa iei legatura cu expertii nostri pentru consultanta tehnica. Te asteptam cu raspunsuri si cu ajutorul de care ai nevoie pentru alegerea corecta. Acum este momentul sa actionezi pentru ca masinaria sa nu stea nici macar o zi fara cea mai importanta componenta - pompa de alimentare. Contacteaza-ne!

Livrare
Nu lasa ca o piesa defecta sa iti intarzie munca! Fii proactiv si comanda acum pompa de alimentare pentru tractor John Deere 1350 de top! Procesul este simplu si rapid, iar tractorul tau va multumi pentru grija. Stim ca timpul tau e pretios, asa ca livram rapid, in aproximativ 24 de ore, pentru ca tu sa nu pierzi nicio clipa din sezonul de munca.

Montaj
Montajul efectuat de specialisti autorizati iti ofera increderea in investitia facuta. Cere-ne chiar si acum ajutorul! O echipa de mentenanta mobila pleaca spre tine numaidecat.

Specificatii tehnice

Distanta intre cele 2 gauri de prindere este de 6o de mm, iar diametrul gaurilor este de 9mm
2 stuturi (admisie si evacuare) - M14, diametru 14mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura