Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor John Deere 748

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 748
Cod produs
AXY2MI50-MC
Out Of stock
Descriere
Iti imaginezi bucuria de a lucra pamantul cu tractorul tau, dar ce se intampla atunci cand motorul refuza sa porneasca? Un detaliu esential e in pericol de a ceda. Este vorba despre pompa de alimentare, care face inima utilajului tau sa bata si sa alimenteze puternicul motor cu combusitibil. Daca te confrunti sau te-ai confruntat cu situatii similare, ai ajuns in locul perfect pentru solutia ta. Un utilaj agricol nu e complet fara o pompa de alimentare pe masura. Aceasta pompa de alimentare tractor John Deere 748 pe care ti-o oferim este exponentul calitatii si al fiabilitatii.

Fiecare piesa este conceputa sa indeplineasca cele mai inalte standarde de calitate, asigurand o functionare optima cat si o rezistenta sporita la conditiile dure de lucru. De altfel, disponibilitatea lor este garantata in depozitul nostru, locul unde gasesti piesa potrivita la orice ora. Compatibilitatea acestei pompe este perfecta si cu John Deere 748G.

Pompa de alimentare tractor John Deere 748 - pentru putere in miscare!
Aceasta componenta esentiala asigura un flux consistent si optim de combustibil catre pompa de injectie, fiind fabricata din materiale rezistente, gata sa faca fata solicitarilor chiar si in cele mai dificile conditii de munca.

Prietenul tau de nadejde, ACN Piese Utilaje!
Achizitioneaza aceasta componenta premium chiar acum! E o decizie de care nu vei regreta si care va asigura continuitatea lucrarilor tale agricole. Nu lasa ca o piesa uzata sa incetineasca ritmul muncii tale. Daca ai nelamuriri sau nevoie de asistenta suplimentara, echipa noastra este mereu disponibila pentru tine. Vom raspunde tuturor intrebarilor tale si te vom ghida in alegerea cea mai buna! Contacteaza-ne!

Livrare
Aceasta pompa de alimentare pentru tractor John Deere 748 este intotdeauna gata de livrare. Comanda acum si piesa va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, astfel incat sa continui munca in cel mai scurt timp posibil.

Montaj
Pentru un randament maxim, iti recomandam inlocuirea periodica a pompei de alimentare si efectuarea unui control de catre un specialist. In plus, oferim, la cerere, servicii de montaj realizate de experti, pentru a asigura functionarea corecta si durabilitatea acesteia.

Specificatii tehnice

Distanta intre cele 2 gauri de prindere este de 6o de mm, iar diametrul gaurilor este de 9mm
2 stuturi (admisie si evacuare) - M14, diametru 14mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura