Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru tractor John Deere 230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 230
Cod produs
VQR0J85T-MC
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti campul vast lustruit de soare, tractorul rasunand puternic, dar intr-o clipa, motorul isi pierde din tarie. Iti dai seama ca productivitatea ta ar putea scadea vertiginos. Ce ai face in acest caz? Nu lasa ca mici defectiuni ale utilajului tau sa iti incetineasca ritmul muncii. Pentru asta, ai nevoie de o pompa de alimentare tractor John Deere 230 noua. Norocul este de partea ta!

Piesa cheie care mentine motorul in miscare se afla mereu in depozitul nostru. Produs european de calitate certificata, aceasta pompa de alimentare este rezistenta la solicitari repetate si te asigura de functionarea optima a sistemului de alimentare. Fie ca muncesti intreaga zi pe camp sau ca ai de transportat materiale grele, poti conta pe fiabilitatea oferita de ACN Piese Utilaje. Alegand acest produs, vei beneficia de un raport calitate-pret excelent si de solutiile tehnice ideale pentru orice provocare.

Pompa de alimentare tractor John Deere 230 - Inima sistemului de combustibil!
Rolul acestei pompe este de a asigura un debit constant de combustibil filtrat catre pompa de injectie. Este, deci, o componenta de baza a masinariei tale. Asigura-te ca este mereu in cea mai buna stare de functionare! Nu lasa calitatea superioara la o parte! Compabilitatea este perfecta si cu John Deere 230LCR si John Deere 230LCRD.

Informatia, mama succesului!
Nu astepta sa fie prea tarziu! O astfel de piesa este vitala pentru operatiunile tale zilnice. In cazul in care ai intrebari, echipa noastra este pregatita sa iti ofere toate informatiile necesare, iar procesul de achizitie este unul rapid si usor. E bucuria noastra sa iti stam la dispozitie pentru orice intrebari sau asistenta ulterioara. Contacteaza-ne, si impreuna vom asigura o funcionare de lunga durata a utilajului tau!

Livrare
Ai garantarea livrarii rapide! Datorita stocului permanent, aceasta pompa de alimentare pentru tractor John Deere 230 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore dupa plasarea comenzii. Nu pierzi nicio clipa de productivitate.

Montaj
Pentru a-ti prelungi durata de viata a tractorului si a evita problemele neprevazute, este recomandat sa componentele la primele semne de uzura. Si nu uita, noi oferim si servicii de montaj, pentru a te asigura ca totul este executat impecabil.

Specificatii tehnice

Distanta intre cele 2 gauri de prindere este de 6o de mm, iar diametrul gaurilor este de 9mm
2 stuturi (admisie si evacuare) - M14, diametru 14mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura