Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare John Deere RE535728

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere RE535728
Cod produs
D2VL7F8K-MC
Out Of stock
Descriere
Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa te afli in mijlocul lucrului cu utilajul tau preferat si, dintr-o data, motorul sa se opreasca brusc? Daca te confrunti cu asemenea intreruperi neasteptate, s-ar putea sa fie momentul sa te gandesti la o pompa de alimentare John Deere RE535728 noua. Prevenirea este intotdeauna mai buna decat remedierea problemelor. O pompa de calitate poate fi cheia functionarii fara griji a utilajului tau.

Cand vine vorba de mentinerea in parametri optimi a sistemului de alimentare al utilajului tau, aceasta componenta este esentiala. Acest model este rezistent si durabil, realizat din materiale de inalta calitate care fac fata si celor mai dure conditii de lucru. Iti doresti o piesa de schimb fiabila, de cea mai inalta calitate si la un pret competitiv? Ai gasit solutia pentru tine.

Pompa de alimentare John Deere RE535728 - alegerea calitatii este mereu cea potrivita!
Disponibil in oferta noastra mereu, poti conta pe acest produs pentru a asigura un debit constant de combustibil filtrat catre pompa de injectie, mentinand astfel performanta motorului.

Alaturi de tine spre utilaje fara cusur!
Nu lasa micile probleme sa se transforme in defectiuni majore! Acum este momentul sa alegi calitatea si sa te bucuri de eficienta si fiabilitatea pe care ti-o ofera. Plaseaza comanda astazi si asigura-te ca utilajul tau va recompensa aceasta investitie cu performanta si productivitate. Ai intrebari sau vrei sa discuti mai multe detalii tehnice despre produsele achizitionate? Echipa ACN Piese Utilaje este pregatita sa iti ofere asistenta necesara. Contacteaza-ne si iti vom oferi toate informatiile de care ai nevoie!

Livrare
Aceasat pompa de alimentare John Deere RE535728 vine si cu promisiunea unei livrari rapide. In majoritatea cazurilor, va pleca spre tine in aproximativ 24 de ore de la confirmarea comenzii, dat fiind ca avem un stoc generos.

Montaj
Oferim servicii de montaj gandite special pentru a te asigura ca noua componenta este instalata corect in sistemul utilajului tau. In plus, iti recomandam sa urmezi intretinerea periodica pentru a prelungi durata de viata a pompei si a asigura functionarea eficienta a utilajului.

Specificatii tehnice

Distanta intre cele 2 gauri de prindere este de 6o de mm, iar diametrul gaurilor este de 9mm
2 stuturi (admisie si evacuare) - M14, diametru 14mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura