Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator John Deere 302

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 302
Cod produs
T5Z9E043-AC
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-te la locul de munca, orasul se trezeste, masinile si utilajele incep sa forfoteasca peste tot. Subit, buldoexcavatorul tau face zgomote ciudate si refuza sa porneasca. Esti prins pe nepregatite, timpul te preseaza, ai nevoie de o solutie rapida pentru a reveni la productivitate. Evident, problema pare sa fie la pompa de alimentare. Noi iti sarim in ajutor cu o pompa de alimentare buldoexcavator John Deere 302 exceptionala. Este compatibila de asemenea cu modelul John Deere 302A. Este o pompa fabricate din materiale durabile. Ea este dovada clara a eficientei si a calitatii incontestabile.

Intelegem cat de exigenta poate fi lumea utilajelor si cat de important este ca orice defectiune sa fie remediata rapid. Un utilaj bine intretinut, echipat cu piese de calitate, este garantia continuitatii si eficientei in orice proiect. Intr-o industrie unde timpul e de esenta, rapiditatea cu care se remediaza orice problema tehnica poate face diferenta intre un proiect reusit si unul intarziat. Tocmai de aceea, disponibilitatea imediata a pieselor esentiale este un avantaj major pe care il oferim.

Pompa de alimentare buldoexcavator John Deere 302 este aliatul tau de nadejde!
Nu lasa ca astfel de situatii sa iti intarzie proiectele! Opteaza pentru pompa noastra de la ACN Piese Utilaje. Piesa noastra europeana asigura o calitate garantata, este construita sa reziste la solicitari repetate si se integreaza perfect in sistemul de alimentare al utilajelor. Dezvoltata cu materiale durabile, aceasta iti ofera incredere si siguranta in operare. Beneficiezi de suport tehnic complet, cu o disponibilitate imediata ce iti garanteaza continuitatea lucrului fara intreruperi neasteptate.

Consultatia gratuita: Puntea ta catre alegeri intelepte
Descopera serviciul nostru exclusiv de consultanta gratuita, conceput pentru a-ti oferi solutiile de care ai nevoie in alegerea pieselor potrivite pentru utilajul tau! Profita de ocazie si conecteaza-te cu echipa noastra, care este gata sa-ti ofere informatii valoroase si recomandari personalizate. Nu mai pierde timp cautand raspunsuri nesigure, cand poti obtine consultanta de la specialisti in domeniu, absolut gratuit. Acest serviciu este un pas inainte spre optimizarea performantelor utilajului tau, ajutandu-te sa faci alegerile corecte fara niciun cost aditional. Imagineaza-ti cum rezolvi rapid si eficient orice dilema legata de piesele necesare, beneficiind de suportul nostru profesionist.

Livrare
Iti oferim posibilitatea livrarii pentru o pompa de alimentare pentru buldoexcavator John Deere 302 in maxim 24 de ore de la plasarea comenzii. Tot ce trebuie sa faci este sa suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe site sau sa plasezi o cerere de oferta online. Rapiditatea si eficienta noastra te asigura ca vei primi produsul dorit in cel mai scurt timp posibil.

Montaj
Calitatea unei piese o putem observa doar daca are parte de un montaj perfect. Iti recomandam sa alegi persoane specializate, care stiu cum sa monteze corect piesa. Daca ai nevoie de cineva priceput, noi te punem in contact cu unul dintre cei pe care ii cunoastem noi , oriunde in tara.

Specificatii tehnice

-Distanta intre cele 2 gauri de prindere este de 6o de mm, iar diametrul gaurilor este de 9mm
-2 stuturi (admisie si evacuare) - M14, diametru 14mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura