Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de alimentare John Deere RE66153

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere RE66153
Cod produs
78ZRDWSG-MC
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-te in mijlocul campului, cu activitatile agricole in plina desfasurare si, deodata, unul dintre utilajele tale incepe sa dea rateuri. Motorul pare ca vrea sa cedeze, iar productivitatea ta scade. Situatia devine tensionata, dar solutia e chiar la indemana: aceasta pompa de alimentare John Deere RE66153 din depozitul nostru.

Investind in ea, nu doar ca iti asiguri functionabilitatea echipamentelor tale, dar si o prelungire a duratei lor de viata. Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi consultanta tehnica gratuita, ajutandu-te sa faci alegerea potrivita si sa te bucuri de un utilaj in conditii optime de lucru. Suntem siguri ca impreuna reusim sa sa iti aducem utilajele la urmatorul nivel de performanta!

Fiabilitate de neegalat cu o pompa de alimentare John Deere RE66153 noua!
Aceasta pompa de alimentare originala si de inalta calitate iti garanteaza ca utilajele tale agricole vor fi alimentate corect si constant cu combustibil. Fabricata din materiale rezistente, aceasta este proiectata sa suporte utilizarea intensa fara compromisuri in performanta.

Consulanta gratuita pentru functionare fara griji!
Nu mai astepta! Este momentul sa investesti in functionarea fara probleme a utilajelor tale. Contacteaza-ne acum si asigura-te ca activitatile tale agricole continua fara intrerupere. Avand consultanta noastra, vei face alegerea corecta, iar pompa ajunge la tine promt, gata sa fie montata si sa-ti reia lucrul.

Livrare
Faci comanda astazi, si gratie procesului nostru optimizat de livrare, aceasta pompa de alimentare John Deere RE66153 va sosi la tine in aproximativ 24 de ore.

Montaj
Recomandam sa montezi aceasta piesa intr-un service autorizat pentru a te asigura ca beneficiezi de montaj corect si de garantie. Te putem ajuta chiar si acum! Cere-ne sprijinul, iar o echipa de mentenanta mobila pleaca imediat spre punctul tau de lucru.

Specificatii tehnice

Distanta intre cele 2 gauri de prindere este de 6o de mm, iar diametrul gaurilor este de 9mm
2 stuturi (admisie si evacuare) - M14, diametru 14mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura