Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-434

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
WVIH2ZMA-SC
Out Of stock
Descriere
Ce tare e momentul cand esti presat de timp si exact atunci te loveste o defectiune a celui mai bun utilaj al tau. Ce mai, distractie maxima? Un fel de ia-ti mireasa ziua buna, in care toata lumea plange! Ce sa faci? Vrei, nu vrei, trebuie sa remediezi situatia, altfel nu mai dai randament, nu mai ai nici chef, nu mai ai nimic. Nu te ambala prea tare! Avem solutia perfecta pentru o remediere eficienta si durabila. Aceasta coroana punte Dana Spicer 212-434 impecabila, este pregatita sa-si preia sarcinile pentru a te scoate situatia enervanta. E buna, faci treaba cu ea!

Daca iti cunosti utilajul, rezolvi mai mult de jumatate din problema. Pentru ca din poti raspunde oportun si eficient la nevoile sale. Este esential sa intervii la timp cand acesta prezinta semne de uzura. Previi complicatiile. Apeleaza, asadar, cu incredere la specialistii nostri si te vor invata cum iti poti mentine echipamentul fit pentru mai mult timp. In plus, iti vor recomanda o gama generoasa de componente, consumabile si tool-uri de cea mai buna calitate. Suna-ne!

Coroana punte Dana Spicer 212-434 - impecabila! Gata sa-si preia sarcinile
Coroanele punte de la Dana Spicer sunt cunoscute pentru durabilitatea si rezistenta lor. Acestea sunt proiectate sa reziste la conditii dificile de functionare, inclusiv la sarcini grele, teren accidentat si utilizare intensive. Dana Spicer este un producator recunoscut de componente pentru transmisii si punti de vehicule, inclusiv roti dintate, angrenaje, rulmenti si alte piese.

Continui sa nu intelegi? Suna, Iti stam la dispozitie!
Defectiunile sunt o permanenta sursa de stres. Mai ales atunci cand ai de-a face cu unele complexe, cu simptome tehnice specifice. Clar ca te-au inghesuit la colt. Ajuns aici alege sa fii inspirat. Serviciul nostru de consultanta este mana salvatoare care ti se intinde, mai ales ca nu pretinde vreun cost - este gratuit! Specialistii nostri raspund competent si operativ solicitarilor tale, oferindu-ti toate informatiile de care ai nevoie. Contacteaza-ne!

Livrare
Stim cat de pretios este timpul si nu-l irosim. Nici pe al nostru si nici al tau. Iti livram, asadar, aceasta coroana punte Dana Spicer 212-434 super rapid! Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda online sau telefonic, iar noi ti-o expediem in secundele care urmeaza. De asemenea, ai posibilitatea de a ridica personal coletul de la sediul nostru de langa capitala, daca esti prin apropiere. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Pentru a te bucura de beneficiul reparatiei, acorda montajului atentia care i se cuvine. Un montaj defectuos poate compromite piesa in in cauza, dar si utilajul in intregime. Iti recomandam sa apelezi la un profesionist. Acesta va sti ce trebuie sa faca asa incat sa iasa asa cum este de dorit. Daca nu stii la cine sa apelezi, da-ne de veste si iti trimitem un mecanic de incredere.

Specificatii tehnice:

• Z = 70
• Diametru exterior = 208mm
• Diametru interior = 182mm
• L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura