Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-418

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
BP3DVFYM-SC
Out Of stock
Descriere
Uite, astazi venim cu ceva special pentru tine. Si este gratuit. E pentru cand trebuie sa inlocuiesti aceasta coroana punte Dana Spicer 212-418 cu o alta mai performanta. Trebuie sa efectuezi schimbul chiar cand ai detectat cele mai fine urme de uzura. De ce? Pentru ca afecteaza iremediabil si celelalte piese implicate in exploatare. Tine aproape, avem o multime de recomandari care te pot scoate din necaz.

Chiar de la inceput am cautat repere stabile, pe care sa ne sprijinim modelul de business. Unul dintre ele a fost constituirea unui portofoliu de furnizori seriosi, recunoscuti international. Am tinut cont de faptul ca, in general, utilajele destinate sectoarelor productive sunt produse de mari companii din strainatate. Asadar, am cautat sa avem in portofoliu producatorii autorizati pentru aceste piese de schimb pentru aceste utilaje. Apoi, am urmarit sa fie cei mai buni dintre cei buni. Apoi am urmarit cum isi respecta termenele si partenerii. De ce toate acestea? Pentru tine.

Coroana punte Dana Spicer 212-418 - tinem aproape!
Indiferent de cerintele care sosesc din procesul de exploatare, te poti baza oricand pe coroanele punte Dana Spicer, care functioneaza continuu si eficient in medii provocatoare. Sunt locurile unde performanta utilajului, eficienta, fiabilitatea si costurile de operare sunt factori cheie. Alegand coroana punte Dana Spicer vei descoperi ca aceasta este integrata in cele mai avansate tehnologii pentru functionarea imbunatatita a utilajului.

Cere o oferta, primesti si supliment!
La prima mana, poti face o comanda foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau sunand la numerele de telefon afisate. Totusi, daca iti trebuie mai mult decat o simpla comanda, apeleaza cu incredere la consilierii nostri tehnici. Simpatici si smart. Iti vor da detaliile necesare ca sa te asiguri ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului. Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva. La noi nu exista nu se poate. Intreaga consultanta este gratuita.

Livrare
Aceasta coroana punte Dana Spicer 212-418 trebuie sa ajunga la tine. Ne ocupam responsabil de acest lucru. Poti ridica produsul direct de la depozit. Sau iti putem expedia piesa cu curieratul rapid si ajunge in 24 de ore. Plata o faci ramburs cu verificarea prealabila a pachetului. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Un utilaj bun poate fi reparat cu o piesa buna doar de catre un mecanic bun. Pe langa piesa de schimb iti putem trimite datele de contact ale unui profesionist sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Nu te lasam pana nu e gata reparatia.

Specificatii tehnice:

• Z = 70
• Diametru exterior = 208mm
• Diametru interior = 182mm
• L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura