Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Contact cu cheie pentru dumper Komatsu HD785

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu HD785
Cod produs
H7AMNEDU-MC
Out Of stock
Descriere
Imagineaza-ti ca esti in mijlocul unei zile de munca si utilajul tau refuza sa porneasca. Ai verificat probabil contactul, si, ghici ce? Cheia este uzata sau, si mai rau, lipsa. Pentru astfel de momente neplacute, echipa noastra vine in ajutorul tau cu solutii rapide si eficiente. Acest contact cu cheie dumper Komatsu HD785 la care ai ajuns este rezistent si usor de montat, fiind un aliat perfect pentru utilajele tale. Mai mult de atat. este mereu disponibil pe rafturile depozitului nostru, gata sa sprijine continuitatea lucrului tau.

Poti uita de acele momente cand cautai cheia sau cand incercai sa pornesti utilajul cu o cheie deteriorata. Nu ne oprim aici. Ne asiguram ca la noi gasesti o gama variata de piese de schimb, accesorii si consumabile pentru utilajele tale, indiferent ca activezi in constructii sau in agricultura. Interactiunea cu noi este simplificata: poti sa ne contactezi direct pe site sau telefonic.

Contact cu cheie dumper Komatsu HD785 - porneste cu dreptul pe santier!
Setul de fata este conceput special pentru a se potrivi nevoilor utilajului tau, venind cu doua chei de pornire incluse. Acesta are un rol esential pentru functionarea optima a utilajului, asigurand comanda necesara pentru start. E momentul sa actionezi chiar acum si sa previi orice problema legata de acest aspect al utilajului tau. Compatibilitatea este perfecta si cu modelele Komatsu HD785-1L, Komatsu HD785-2 si Komatsu HD785-7.

Partenerul tau de incredere, ACN Piese Utilaje!
Echipa de consultanti dedicati este la un click distanta, gata sa iti ofere consultanta tehnica gratuita, astfel incat faci mereu alegerile ideala. Contacteaza-ne oricat de complexe ti-ar fi cerintele, suntem siguri ca le dam rapid de cap. Suntem pregatiti. Tu esti?

Livrare
Nu lasa un simplu contact sa iti intrerupa munca. Comanda acum un contact cu cheie pentru dumper Komatsu HD785 si profita de livrarea rapida! Ajunge in aproximativ 24 de ore, datorita stocului nostru permanent.

Montaj
Monteaza inteligent piesele. Recomandam sa fie montate de un service autorizat pentru a garanta reparatii durabile si pentru a te bucura de performanta la care te astepti.

Specificatii tehnice
contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
diametru exterior - 56mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura