Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Contact cu cheie pentru dumper Komatsu CD110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu CD110
Cod produs
3MY9UBP4-MC
Out Of stock
Descriere
Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa ramai blocat intr-un santier din cauza unui utilaj defect? Situatia devine si mai frustranta cand problema este atat de simpla precum o cheie de contact uzata sau pierduta. Cu acest contact cu cheie dumper Komatsu CD110 premium, acesta nu va mai fi un scenariu cu care sa te confrunti. ACN Piese Utilaje iti ofera acest set de top, rezistent si usor de montat.

Zilele in care iti pierdeai timpul cautand chei de rezerva sau incercand sa pornesti utilajul cu o cheie deteriorata au luat sfarsit. Mai mult decat atat, acest produs este disponibil imediat, fiind un element permanent pe rafturile noastre. La noi gasesti numai atat, ci si o gama larga de piese de schimb, accesorii si consumabile pentru utilajele tale, indiferent ca lucrezi in constructii sau agricultura. Ne poti contacta direct pe site sau telefonic; ori de cate ori ai nevoie de noi, interactiunea va fi simpla si eficienta.

Contact cu cheie dumper Komatsu CD110 - pentru o pornire rapida, in siguranta!
Echipeaza utilajele cu acest set si vei beneficia de performante de vis. Pe langa faptul ca primesti doua chei de pornire, contactul joaca un rol esential in functionarea optima a utilajului, asigurand alimentarea cu tensiune a electromotorului pentru pornirea sigura a motorului termic. Nu astepta ca utilajul sa te lase la greu si actioneaza preventiv la primele semne de uzura! Compatibilitatea este perfecta chiar si cu modelele Komatsu CD110R-1 si Komatsu CD110R-2.

Consulanta tehnica de top, cum nu s-a mai vazut!
Iti stam la dispozitie cu o gama variata de servicii. Echipa noastra de consultanti tehnici va fi mereu la un click distanta, oferindu-ti consultanta tehnica gratuita pentru a te ajuta sa alegi piesele perfecte pentru utilajul tau. Contacteaza-ne pentru a te bucura de cele mai bune servicii conexe!

Livrare
Nu mai amana achizitia unui contact cu cheie pentru dumper Komatsu CD110 pentru utilajul tau! Livrarea va fi realizata rapid, in aproximativ 24 de ore, datorita stocului nostru permanent.

Montaj
Recomandam ca instalarea sa fie efectuata intr-un service autorizat pentru a beneficia de cea mai buna calitate a montajului.

Specificatii tehnice
contact cu 2 chei
6 suruburi
conectare M5
diametru exterior - 56mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura