Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-341

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
19WZGUOP-SC
Out Of stock
Descriere
In oferta noastra regasesti mii de piese de schimb. Unele sunt comune si pentru oricine, iar altele sunt cu totul si cu totul speciale, pentru reparatii speciale. Dar, indiferent de modelul sau complexitatea produsului de care ai nevoie, utilajul tau nu va ramane intr-un colt al parcului rece. Aceasta coroana punte Dana Spicer 212-341 aflata la noi in depozit iti asigura toate premisele unei exploatari pe termen lung, sigure si eficiente. Iti propunem, asadar, cea mai buna varianta de inlocuire. Iti promitem ca nu va da gres.

O relatie furnizor-client functioneaza doar pe so fundatie comuna la care toarna materiale ambii parteneri. O baza comuna, verificata in timp. Una din pietrele de temelie ale acesteia este comunicarea. Ne dorim sa fie una sincera, franca, sincera, transparenta si eficienta. Abordeaza-ne de cate ori consideri ca este necesar si spune-ne fara ocolisuri daca totul este cum am stabilit, daca este ceva ce nu decurge cum trebuie, sau daca un consultant de-al nostru nu a fost suficient de atent cu nevoia ta. Facem reglajele fine pe loc. Asa fac prietenii.

Coroana punte Dana Spicer 212-341 promitem ca nu dai gres!
Coroana este o piesa esentiala a transmisiei finale si are sarcina de a prelua cuplul de la pinioane, livrandu-l catre butucul rotii. Aceasta face parte din angrenajul reductor din butucul rotii. Fiind o piesa cheie in transmisia cuplului din pinioane catre butuc, produsul extrem de reusit pe care ti-l propunem, prelungeste durata de exploatare a utilajului tau!

Iti place sa castigi? Ok, atunci fa asta…
…tine permanent legatura cu consultantii tehnici de la ACN Piese Utilaje. Avem o echipa de consultanti excelenta. Ei stiu cel mai bine ce piesa iti trebuie si sunt gata sa ti-o recomande. Doar ce e mai bun. Nu trebuie decat sa ii cauti. Sunt intotdeauna pe modulul acceleratie. Tine pasul cu ei si impreuna rezolvati problema. Problemele. Situatiile. Defectiunile. Toate la un loc si separat 😊

Livrare
Stim ca expeditia este un lucru foarte important pentru tine. Este unul din factorii care pot grabi sau incetini reparatia utilajului. Asta ar mai lipsi, sa se rataceasca pachetul undeva pe drum. Lucram cu curierii cei mai buni, deci nu se va intampla. Iti garantam ca a doua zi de la apel coroana punte Dana Spicer 212-341 ajunge la tine. Sau, de ce nu, il poti ridica direct din depozit. Poate esti prin apropiere. Oricum ar fi, ne gasesti utilizand datele din contact.

Montaj
Nu toti antreprenorii in industriile productive au mecanici angajati. Sau poate nici nu cunosc macar unul. Iar echipamentele „are” nevoie de un montaj corect. Bine, atunci iti recomandam noi un profesionist adevarat sau, daca reparatia e mai complexa, chiar un atelier mecanic. Din raza localitatii unde se desfasoara activitatea ta. Ii cunoastem pe toti.

Specificatii tehnice:

• Z = 70
• Diametru exterior = 208mm
• Diametru interior = 182mm
• L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura