Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-331

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
YHK2TA1S-SC
Out Of stock
Descriere
Aceasta coroana punte Dana Spicer 212-331 este o piesa de dimensiuni moderate. Nu-ti umple o remorca si nici nu iti blocheaza toata magazia cu scule si piese.  Daca nu esti atent, te impiedici de ea. Dar ce importanta devine atunci cand utilajul tau tras pe dreapta are nevoie exact de ea. Iar daca este importanta pentru tine, este importanta si pentru noi. Tratam operativ si competent fiecare solicitare, iar conditiile de livrare sunt aceleasi, indiferent de dimensiunea produsului comandat. Lucram cu cele mai bune firme de curierat. Piesa ceruta ajunge oriunde o soliciti.

Nu ne-am impartit niciodata clientii pe categorii, Nici in clienti mici si clienti mari. Nici in clienti premium si clienti mainstream. Si nici in clienti favoriti si clienti antipatici. Nu. Noi ne tratam clientii cu aceeasi maxima seriozitate, empatie si competenta. Le oferim tot suportul si nu ii lasam sa astepte la rand. La noi nu exista rand pentru asteptare, bon de ordine, sau programari online. La noi exista doar “am inteles, rezolvam imediat!”

Coroana punte Dana Spicer 212-331 - tratam operativ fiecare solicitare
Coroanele punte de la Dana Spicer sunt cunoscute pentru durabilitatea si rezistenta lor. Acestea sunt proiectate sa reziste la conditii dificile de functionare, inclusiv la sarcini grele, teren accidentat si utilizare intensive. Dana Spicer este un producator recunoscut de componente pentru transmisii si punti de vehicule, inclusiv roti dintate, angrenaje, rulmenti si alte piese.

Consultanta catre anduranta!
Inca de la inceput ne-am spus, “de ce sa le luam oamenilor banii pentru un gest de prietenie?” Asa ca am hotarat ca serviciului de consultanta sa fie oferit gratuit. Suntem gata sa iti recomandam cele mai bune solutii atunci cand te afli intr-un nedorit stopaj mecanic. Contacteaza-ne cu incredere! Alaturi de noi totul devine simplu deoarece iti oferim: o identificare corecta a problemei, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Poti sa contezi pe asta!

Livrare
Livrarea produselor noastre se face cu viteza gandului. Am ales colaborarea cu cei mai rapizi curieri, ca sa nu ai parte de surprize neplacute. Desigur, poti alege tu curierul, niciun deranj pentru noi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul cu coroana punte Dana Spicer 212-331 la curier iar acesta ti-l livreaza in maxim de 24 de ore. Nu are importanta la ce nivel deasupra marii lucrezi. Ajungem si acolo!

Montaj
Mecanicii nostri colaboratori vor fi oricand langa tine pentru a asigura un montaj propriu al piesei de schimb. Apeland la ei economisesti timp si bani si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile despre acest serviciu.

Specificatii tehnice:
• Z = 70
• Diametru exterior = 208mm
• Diametru interior = 182mm
• L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura