Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-647

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 212-647
Cod produs
R7IVYJKM-MC
Out Of stock
Descriere
Poti fi as in domeniu atunci cand iti echipezi utilajele cu cele mai calitative componente. Alegerea pieselor de schimb nu este grea, dar nici tocmai usoara. Cat timp te lasi ghidat de calitatea superioara, nu ai cum sa dai gres. Inlatura-ti concluziile pripite referitoare la piesele marunte, de dimensiuni reduse ale utilajelor tale! Poti fi sigur ca importanta lor in buna functionare a vehiculelor este exponentiala. Aceasta coroana punte Dana Spicer 212-647 este o astfel de piesa.

Alegerea pieselor potrivite nu pare o activitate importanta. Insa ele nu pot fi achizitionate la intamplare! Dimpotriva, trebuie facuta o selectie atenta a pieselor de schimb compatibile cu echipamentul de lucru detinut. Tocmai de ele depind multe in structura masinariei tale. Prin prisma calitatii care i-a fost conferita, aceasta coroana este o componenta recomandata chiar si in cele mai apasatoare zile pe munca. Ia legatura cu noi si fa alegeri intelepte mereu!

Coroana punte Dana Spicer 212-647 - ce iti poti dori mai mult?
Piesa este special conceputa pentru a asigura o transmitere eficienta a puterii si se monteaza in interiorul puntii. Fara o piesa de calitate, precum aceasta, pot aparea probleme semnificative, precum zgomotele sau chiar blocarea utilajului, amenintand proiectul si termenele tale limita.

Tot ce iti doresti si putin mai mult!
Nu lasa ca utilajul tau sa fie compromis de piese de schimb inferioare! Alege sa incepi colaborearea cu noi! Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii, asistenta sau pentru a plasa o comanda. Echipa noastra este pregatita sa ofere suportul si informatiile necesare pentru ca tu sa fii pe deplin multumit de alegerea facuta.

Livrare
Nu uita, pentru ca aceasta coroana punte Dana Spicer 212-647 se afla permanent pe stoc, beneficiezi de livrare rapida, in aproximativ 24 de ore de la plasarea comenzii. Suntem aici sa ne asiguram ca utilajele tale nu pierd timp pretios.

Montaj
La nevoie, putem oferi si servicii de montaj, astfel incat sa beneficiezi de o reparatie durabila si eficienta. Nu lasa calitatea pieselor premium sa se duca pe apa sambetei cu un montaj incorect!

Specificatii tehnice
Z = 70
Diametru ext. = 208mm
Diametru int. = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura