Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-545

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 212-545
Cod produs
IDL5RU3N-DH
Out Of stock
Descriere
Aceasta coroana punte Dana Spicer 212-545 este o componenta originala si esentiala pentru utilajele grele, fiind proiectata cu precizie. Astfel va asigura performanta si durabilitatea in diverse aplicatii industriale. Materialele folosite in constructia acestei coroane, sunt selectate cu grija pentru a rezista la uzura si conditii dificile de operare. Montarea si intretinerea acesteia, sunt concepute pentru a fi accesibile si eficiente. Acest aspect faciliteaza atat instalarea initiala, cat si eventualele operatiuni de service. Prin adoptarea tehnologiei de varf, este o alegere increzatoare pentru cei care cauta o coroana durabila si performanta.

Piesa aceasta inovatoare de la ACN Piese Utilaje, reprezinta o combinatie perfecta intre inovatie, durabilitate si profesionalism. Avand un design solid, aceasta coroana se distinge ca o alegere excelenta pentru cei care cauta calitate, inainte de toate. Este de-a dreptul important ca aceasta piesa de schimb sa nu-i lipseasca utilajului tau. Avand atat de multe avantaje, va face ca utilajul tau sa straluceasca pe santier! Nu e greu sa alegi piese de calitate, ci trebuie doar sa vrei. Cu o piesa calitativa de la noi, vei fi meeu cu un pas mai aproape de succes! Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Coroana punte Dana Spicer 212-545 - o alegere excelenta pentru cei care cauta calitatea!
Coroana aceasta poate fi considerate inima si nervii centrale ale unui utilaj greu. Aceasta componenta vitala serveste drept conexiunea esentiala intre motor si rotile utilajului. Joaca un rol crucial in asigurarea tractiunii si a mobilitatii, ajutand la transmiterea puterii de la planetara la roata. Aceasta piesa permite distribuirea uniforma a cuplului la rotile din stanga si din dreapta. Astfel, asigura aderenta necesara pentru a infrunta terenurile accidentate si a depasi obstacolele cu usurinta. Totodata, ofera o protectie vitala pentru componente interne delicate. Aceasta coroana nu este doar o simpla coroana, este un angrenaj de precizie care asigura forta si stabilitatea utilajului tau.

Te ghidam cu incredere prin labirintul complex al intrebarilor!
Exploram impreuna orizonturi noi! Oferim servicii de consultanta tehnica gratuita pentru a te ghida cu incredere prin labirintul complex al intrebarilor si provocarilor tehnice. Echipa noastra de experti, este pregatita sa iti ofere solutii si sfaturi personalizate, fara costuri ascunse. Transformam dificultatile tehnice in oportunitati, oferindu-ti sprijinul necesar, pentru a-ti atinge obiectivele. Cu serviciul nostru de consultata gratuita, descoperi ca fiecare intrebare are o cale clara spre raspunsuri si solutii practice!

Livrare
Pentru a asigura livrarea rapida a pieselor noastre pentru utilaje, echipa noastra se angajeaza sa ofere servicii de transport eficiente si prompte. Aceasta coroana punte Dana Spicer 212-545 poate ajunge la usa ta in doar 24 de ore! Avem o retea bine dezvoltata de parteneri de logistica si furnizori de servicii de top. Asta ne permite sa acoperim o gama larga de destinatii intr-un timp minim. Trebuie doar sa folosesti datele noastre de contact si restul se rezolva de la sine!

Montaj
Daca nu ai experienta in montajul pieselor mecanice, este intotdeauna recomandat sa angajezi un profesionist calificat. Sau consulta un technician experimentat pentru a te asigura ca montajul este efectuat corect. Un montaj corect - o functionare eficienta a utilajului tau!

Specificatii tehnice

- Z = 70
- Diametru ext. = 208mm
- Diametru int. = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura