Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 212-248

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 212-248
Cod produs
2FMRSUBQ-LA
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea unei piese originale pentru utilajul tau? Poate ca piesa coroana punte Dana Spicer 212-248 este exact piesa potrivita pentru tine. Aceasta a fost creata pentru a indeplini rolul vital de a transfera puterea de la planetara la roata. Este incadrata in categoria pieselor de transmisie. Aceasta componenta impresioneaza prin calitatea superioara, rezistenta sa exceptionala si fiabilitatea sa necontestabila.

Ne adresam in primul rand profesionistilor care isi desfasoara activitatea in domenii extrem de solicitante precum agricultura si constructiile. Astfel, oricand pot aparea sincope in munca lor din cauza unor defectiunilor ce apar. Piesa pe care ti-o propunem este una destinata prevenirii problemelor neplacute. Desigur, pretul la care o vei putea achizitiona va fi unul care cu siguranta te va multumi!

Coroana punte Dana Spicer 212-248 - Un super-pret pentru un super-produs
Aceasta piesa joaca un rol esential in sistemul de transmisie, montandu-se in interiorul puntii, pentru a asigura transferul eficient al puterii. Defectiunile acestei componente pot cauza pierderea tractiunii, aparitia zgomotelor neobisnuite sau chiar blocarea vehiculului sau utilajului. Pentru a evita problemele de acest tip, contacteaza-ne si iti oferim exact piesa de care ai nevoie.

Sfaturi specializate la un click distanta - consultanta tehnica gratuita!
Serviciul de consultanta gratuita reprezinta o resursa valoroasa pentru tine deoarece te ajutam cu sfaturi de asistenta tehnica sau de intretinere si reparatii. Acest serviciu iti este oferit pentru a te ajuta sa obtii suport specializat in ceea ce priveste piesele potrivite pentru utilajele tale, fara a fi supus costurilor suplimentare.

Livrare
Daca esti interesat de coroana punte Dana Spicer 212-248 noua , vrem sa te informam ca avem capacitatea de a o livra in doar 24 de ore. In cazul in care esti presat de timp, exista si optiunea de a o ridica personal de la sediul nostru, situat in apropierea Bucurestiului. Ne straduim sa-ti oferim flexibilitate si sa te asiguram ca ai acces rapid la piesa de care ai nevoie. Comanda acum!

Montaj
Mentionam ca este recomandat sa efectuati montajul pieselor si componentelor la un service autorizat pentru a asigura o instalare corecta si sigura. Montajul realizat intr-un service specializat garanteaza ca produsul va functiona corespunzator si va respecta specificatiile de performanta. In situatia in care clientul nu dispune de acces la un service autorizat sau nu cunoaste unul, echipa noastra poate facilita contactul cu unul dintre partenerii nostri autorizati.

Specificatii tehnice

Z = 70
Diametru exterior = 208mm
Diametru interior = 182mm
L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura