Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor WAI 50-9109-1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
WAI
Cod produs
6F7JLCZ5-SC
Out Of stock
Descriere
Piata pieselor de schimb este un carusel cu nenumarate modele si categorii de produse. Nimeni nu va reusi de unul singur atunci cand trebuie sa aleaga piesa potrivita.  Pentru o decizie corecta este nevoie de un specialist. Noi ii avem pe cei mai buni - consultantii nostri. Ei iti vor recomanda intotdeauna cu asupra de infomatii acest electromotor WAI 50-9109-1 Este un produs absolut reusit, care nu stationeaza prea mult in depozitul nostru. Grabeste-te si comanda-l!

Activitatea ta este ca viata omului, traverseaza diferite stari si diferite varste. Incercam sa tinem aproape cautand solutii la probleme tale tehnice care apar la fiecare schimbare. Ne bazam pe o echipa tanara, foarte pregatita si proactiva, gata sa te sustina. Punctele de contact cu consultantii nostri sunt deschise nonstop. Ne poti scrie, ne poti suna, sau poti veni direct la noi la depozit. Suntem pusi pe fapte mari.

Electromotor WAI 50-9109-1 - este un produs absolut reusit, care este gata de lucru
Defectiunile unui electromotor pot proveni din diferite cauze fizice, mecanice sau de operare umana. Putem mentiona: caldura excesiva care poate duce la topirea izolatiei, acumularea de impuritati, expunerea la umezeala (care poate conduce la corodarea partilor metalice ale electromotorului). Totusi, in general, la utilajele mai noi, electromotorului i se asigura protectie, astfel incat sa nu poata interactiona cu fortele sau agentii din exterior.

ACN rimeaza cu zece!
Daca nu reusesti sa delegi misterul datelor tehnice ale piesei de schimb pentru utilajului tau, contacteaza echipa noastra de consultanti. Au toate cunostintele necesare ca sa te lumineze.  Ei iti vor oferi toate informatiile pe limba ta, nesofisticat, fara farafastacuri, pentru ca tu sa fii sigur ca ai facut alegerea potrivita. Si, cred ca stii deja asta, toate informatiile sunt oferite in mod gratuit. Suna si pune-i la incercare. Vei avea o surpriza placuta.

Garantie
Acest electromotor WAI 50-9109-1 cumparat de la noi acopera toata gama ta de exigente in ce priveste calitatea. Si, totusi, iti vom trimite si un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Mai mult decat suficient.

Livrare
Conditiile de livrare sunt la fel de importante ca si piesa de schimb in sine. Iata de ce noi efectuam expeditia cu cele mai bine servicii de curierat. Primesti comanda in 24 de ore oriunde in Romania. Sau, desigur, o poti ridica de la noi din depozit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Intotdeauna simplu!

Montaj
Montajul poate sa fie o simpla operatiune cu final fericit, sau un esec. Depinde doar de cat de serios tratezi aceasta etapa. Te sfatuim sa nu risti vreo improvizatie, chiar daca esti tentat sa o faci. Nu stii niciodata ce iese. Urmeaza, asadar, drumul cel mai scurt, adica cel pe care il cunosti - lasa un mecanic sa se ocupe. Daca nu cunosti unul, iti trimitem noi.

Specificatii tehnice:

• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura