Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Renault 6000102394

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Renault
Cod produs
93F6LKB4-SC
Out Of stock
Descriere
Acest electromotor Renault 6000102394 te asteapta nerabdator sa vii, sa-l cumperi si sa-l pui sa lucreze! Are farmecul lui unic. Te cucereste din prima! Indiferent de marime, piesele de schimb de la noi confera utilajului tau putere si personalitate. Fiecare reper a fost gandit astfel incat sa se integreze perfect in componenta utilajului Gandim si analitic si sintetic. Apeleaza-ne cu incredere! Iti oferim suport competent ca sa alegi ce este mai bun pentru echipament.

Fiecare isi doreste sa fie cel mai bun in domeniul in care isi desfasoara activitatea. Bucatarul la bucatarie, atletul pe pista, actorul pe scena. Reteta succesului este simpla! Un strop de pasiune, un varf de perseverenta si un vas plin de piese de schimb performante. Voila, masa e servita si are un gust fantastic! Completeaza-l cu piese de schimb de o calitate superioara si utilajul tau va cuceri, alaturi de tine, lumea.

Electromotor Renault 6000102394 - surpriza care se ascunde in blocul motor!
Un motor electric (sau electromotor) este un dispozitiv electromecanic ce transforma energia electrica in lucru mecanic. Transformarea in sens invers, a energiei mecanice in energie electrica, este realizata de un generator electric. Nu exista mari diferente de principiu intre cele doua tipuri de masini electrice, acelasi dispozitiv putand in unele cazuri indeplini ambele roluri in situatii si scheme de conectare diferite.

Serviciul de consultanta gratuit, chiar asa cum ti-ai dorit!
Pentru noi, cerintele utilajului tau legate de mecanica&tehnica reprezinta o permanenta prioritate. Tinem la fiecare client care ne trece pragul. Tinem si la cei care nu ni-l trec. Nu vin acum, vin maine. Tuturor le oferim servicii de calitate. Alaturi de noi, primesc beneficii importante, si anume: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detin si de interventii la fata locului, indiferent in ce parte a tarii se afla. E de bine!

Garantie
Acest electromotor Renault 6000102394 vine impachetat frumos alaturi de actele de insotire dar si de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta vizeaza doar defectiunile din fabrica, deci grija la manipulare si montaj. Sunt rare astfel de situatii, dar informatia este buna. De retinut!

Livrare
Livram oriunde! N-avem limite de spatiu si lucram bine cu limita de timp. Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, acest demaror va ajunge la tine in maxim 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Daca esti prin capitala, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru din apropierea ei. Oricum ar fi, tine cont de detaliile din contact. Abia asteptam sa te cunoastem!

Montaj
Oricine stie ca montajul este un moment important inainte ca utilajul sa redevina functional. Un montaj executat corect permite o exploatare indelungata. Iar un montaj corect nu poate fi efectuat de oricine.  Daca ai nevoie de un mecanic bun, de oriunde, atunci te invitam sa apelezi la specialistii nostri. Iti vor oferi contacte sigure.

Specificatii tehnice:
• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura