Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor KHD 1175886

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
KHD
Cod produs
58Q2MC0T-SC
Out Of stock
Descriere
Suntem aici, pe aceasta piata, pentru tine si pentru utilajul tau. Ai oricand la indemana piese si accesorii noi si perfect functionale la preturi competitive. Sunt repere care ofera utilajului tau siguranta in exploatare, putere si fiabilitate. Absolut toate. Inclusiv acest electromotor KHD 1175886 care se afla in depozitul nostru. A cumpara de la noi nu este o chestiune de intamplare, ci una de oportunitate. Suntem un motor al certitudinii si al lucrului bine facut. Oricand la dispozitia ta.

Vrem sa stii ca la noi gasesti orice, dar chiar orice piesa de schimb ai nevoie. Asadar, pe principiul unde-s doi puterea creste, utilajul tau s-ar putea sa iti faca feste nu cu o piesa cazuta, ci chiar cu doua. Poate si mai multe, caci necazul vine cu tot familionul. Sa fie sanatos. Pot sa cedeze si sapte componente, precum capetele balaurului din poveste. Il avem pe Fat Frumos - consultantul tehnic care il rapune pe loc. Vei vedea cum zmeul imblanzit va ingenunchia, cuminte si ascultator. Nu ne sperie nimic!

Electromotor KHD 1175886 - nu il sperie nimic
Indiferent de tipul motorului, electromotorul este construit din doua parti componente: stator si rotor. Statorul este partea fixa, in general exterioara, ce include carcasa, bornele de alimentare, armatura feromagnetica statorica si infasurarea statorica. Rotorul este partea mobila, plasata de obicei in interior. Este format dintr-un ax si o armatura rotorica ce sustine infasurarea rotorica. Intre stator si rotor exista o portiune de aer numita intrefier ce permite miscarea rotorului fata de stator. Grosimea intrefierului este un indicator important al performantelor motorului.

Cu ce va putem ajuta?
Pentru noi, serviciile adiacente, care insotesc vanzarea pieselor de schimb, sunt o carte de vizita. Consilierii nostri tehnici nu iti trantesc piesa ceruta in brate si te lasa sa te descurci singur cu ea. Noi nu facem asa ceva. Pacat ca inca vezi asta la altii. De la noi primesti intotdeauna, pe langa produs, si instructiunile de folosire, si sfaturi pe care altii nu ti le dau, ba chiar si datele de contact ale unui mecanic bun care sa o instaleze. Servim ca la carte.

Garantie
Acest electromotor KHD 1175886 cumparat de la noi vine insotit de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Acoperim cu inteligenta si generozitate necazurile tehnice care nu sunt din vina ta. Poti lucra linistit.

Livrare
Suntem implicati pe tot lantul de actiuni prin care piesa ajunge la tine. Ne dorim o livrare rapida si sigura. Lucram cu cei mai buni curieri. Desigur, poti veni sa ridici piesa cu mana ta, sa o vezi, sa te bucuri ca exista. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Iar de aici preluam noi.

Montaj
Un montaj realizat corect si eficient va prelungi durata de functionare a utilajului tau. Nu apela la improvizatii caci nu tine, utilajul este istet si se prinde de smecherie. De asemenea, fugi departe de mesterii neseriosi. Nu faci treaba cu astia. Cuvantul magic este - mecanic. Cauta unul bun. La nevoie, il cautam noi pentru tine.

Specificatii tehnice:

• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura