Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor KHD 1173240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
KHD
Cod produs
5A19YX0G-SC
Out Of stock
Descriere
Acest electromotor KHD 1173240 este un produs “nascut” sa fie premium, perfect compatibil cu motorul utilajului pe care lucrezi. Are o rezistenta deosebita si este dedicat nu fortei ci statusului general de functionare, avand in vedere ca are legatura cu pornirea motorului. Este discret, nu inteapa, nu impunge, nu uda, nu face zgomot. Dar un lucru il face foarte bine - nu te lasa sa incepi lucrul pana nu te-ai asigurat ca motorul canta undeva sub tine.

Cateodata, din cauza volumului imens de munca, piesele din structura utilajului tau se pot defecta. Unele defectiuni apar ca urmare a exploatarii. Altele, insa, apar pentru ca nu ai avut grija de masina, sau pentru ca nu i-ai asigurat reviziile la timp. Fiecare minut de exploatare cu un utilaj in neregula inseamna mai incolo ore intregi de stationat pe bancul de reparatii. Nu lasa sa se ajunga pana aici. Verifica-ti atent utilajul inainte de a-l pune la treaba. Nu strica sa fii precaut, te scutesti de multe neplaceri.

Electromotor KHD 1173240 are o rezistenta deosebita!
Un electromotor este alcatuit din mai multe elemente, care actioneaza impreuna, formand un ansamblu: Stator (este componenta fixa a unui demaror); Rotor (reprezinta o piesa mobila din circuitul unui electromotor); Perii colectoare (au rol in asigurarea si transmiterea curentului electric catre cele doua componente de mai sus); Bucse ( elemente care stabilizeaza demarorul); Ambreiaj (ajuta la mentinerea unei turatii regulate a electromotorului); Solenoid (este denumit si bobina si se gaseste pe peretii cilindrului, alaturi de rotor. Cupleaza circuitul electromagnetic si pune in functiune intregul ansamblu al electromotorului, odata ce cheia se invarte in contact pentru a porni motorul masinii).

Iti oferim consultanta gratuita. In loc de buna ziua!
Cu noi alaturi, munca ta devine mai sigura si lipsita de griji. Te tinem permanent informat cu tot ce e nou si, la cerere, primesti cele mai bune recomandari. Nu ajunge ca iti doresti o piesa de schimb, trebuie sa stii exact si care anume. Oferim o consultanta gratuita si iti propunem piese de schimb perfecte pentru utilaje perfecte.

Garantie
Acest electromotor KHD 1173240 cumparat de la noi are un fuzelaj puternic de incredere. Nu te va lasa la greu. Si totusi, daca se intampla sa primesti un exemplar cu defect de fabricatie, ti-l schimbam pe loc. Pentru ca asiguram o garantie pentru astfel de riscuri valabila 6 luni.

Livrare
Livrarea produselor noastre se face sigur si rapid. Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte de experiente neplacute si neprevazute. Fara probleme poti ridica piesa direct din depozit. Avem, astfel, ocazia sa ne cunoastem. Placerea e de partea noastra. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Nu exista problema fara solutie. Nu la noi!

Montaj
Colaboram cu mecanici bine pregatiti care pot asista la montajul electromotorului pentru a fi efectuat corect. Ei pot interveni si pentru alte defectiuni mai grave care iti afecteaza motorul sau orice alte subansamble esentiale. Nu este necesara deplasarea utilajului in service, se prezinta ei la punctul tau de lucru. Facem sa iasa bine.

Specificatii tehnice:

• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura