Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion JCB 450/12403

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
FGHPODNY-LA
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau nu mai vrea sa colaboreze cu tine? Am solutia potrivita. Convinge-l cu pinion JCB 450/12403 disponibil la noi pe stoc. Este o componenta esentiala in functionarea normala a utilajului tau. Joaca un rol fundamental in transmiterea puterii de la planetara la roata. Acest lucru permite mobilitatea si performanta eficace a masinariei tale. Materialele din care este confectionat sunt de cea mai buna calitate. In acest fel se garanteaza o rezistenta cat mai mare in timp.

Varietatea pieselor este punctul nostru forte. Daca iti desfasori activitatea in domenii precum constructii sau agricultura, fii sigur ca aici te asteapta piesele potrivite pentru fiecare utilaj in parte pe care il detii. Munca zilnica pe care acestea o fac le poate afecta in timp functionarea la parametri optimi. Ca sa nu stai cu grija repararii lor iti venim in ajutor cu piese de calitate superioara, la preturi destul de accesibile pentru tine. Stim prea bine ca pretul conteaza!

Pinion JCB 450/12403 - La doar un click distanta
Montajul se realizeaza prin fixarea intr-o pozitie cheie in interiorul sistemului de transmisie, situat intre planetara si roata. Amplasarea corespunzatoare a acestei piese te scuteste in timp de viitoarele defectiuni care pot aparea. Uzura neadecvata, lubrifierea insuficienta si sarcinile solicitante sunt doar cativa dintre inamicii care iti defecteaza utilajul.

Suntem mereu la dispozitia ta
Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri am decis sa punem la dispozitie un serviciu de consultanta gratuita. Acest serviciu este disponibil atat online, cat si telefonic. Specialistii nostri sunt aici pentru tine pentru a raspunde intrebarilor tale, a-ti oferi asistenta tehnica si a furniza sfaturi personalizate privind intretinerea si repararea pinionului sau a altor componente ale utilajului tau.

Livrare
Cu ACN Piese Utilaje acest pinion JCB 450/12403 ajunge la tine in 24 de ore. Daca doresti, poti sa vii sa iti preiei comanda de la sediul nostru din zona Bucurestiului. Comanda acum!

Montaj
Siguranta si performanta sunt esentiale, de aceea va recomandam sa apelati la un service autorizat pentru montarea pieselor noastre de schimb. In situatia in care nu aveti un service autorizat de incredere la indemana, sunati-ne si va vom conecta cu unul dintre partenerii nostri pentru a asigura o instalare corespunzatoare.

Specificatii tehnice

Pinion satelit lungime 45mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura