Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pinion pentru compactor JCB VM117

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM117
Cod produs
9S14QJMY-IO
Out Of stock
Descriere
Acest pinion compactor JCB VM117 este fabricat din materiale rezistente la uzura si la eforturi repetate in conditii dificile de lucru. Este o piesa importanta pentru utilajul tau, asa ca trebuie sa te asiguri ca se afla intr-o stare perfecta de functionare. Daca ai nevoie de aceasta componenta pentru echipamentul tau, te anuntam ca se afla in depozitul nostru si este pregatita sa fie impachetata si trimisa catre tine! Nu mai astepta, alege calitatea si rezistenta in fiecare piesa pe care o alegi pentru utilajul tau!

Serviciul nostru de consultanta gratuita se bazeaza pe intelegerea detaliata a necesitatilor clientilor nostri! Iti oferim solutii perfonalizate si sfaturi pertinente pentru a contribui la performanta utilajului tau! Te ajutam sa economisesti timp si bani si ne asiguram ca achizitionezi piese compatibile si ca te intretii exact asa cum trebuie. Contacteaza-ne si beneficiaza de suport tehnic gratuit si convinge-te singur de beneficiile pe care le avem vizavi de eficienta echipamentului tau!

Pinion compactor JCB VM117 - Performanta incepe acum!
Aceasta piesa este, in esenta, o roata cu dinti care se angreneaza cu alte componente ale utilajului pentru a transforma puterea motorului in miscare. Pinionul contribuie la transmiterea puterii de la planetara la roata, pentru ca utilajul sa poata functiona in orice situatie. Compactorul tau va fi mai puternic si eficient cu aceasta componenta de calitate!

Apeleaza-ne cand ai nevoie de ajutor!
Operatorii nostri lucreaza rapid si eficient pentru ca toti cei care ne contacteaza sa beneficieze de sfaturi utile. Fii si tu unul dintre cei care aleg sa obtina pareri din partea expertilor, pentru a se asigura de bunastarea utilajelor lor! Contacteaza-ne! Nu te costa nimic!

Livrare
Nu trebuie sa iti faci griji in privinta timpului pierdut cu asteptarea pieselor tale de schimb. Noi iti livram comanda oriunde te-ai afla in tara, in maxim 24 de ore. Primeste acest pinion pentru compactor JCB VM117 in cel mai scurt timp. Daca vrei sa ne faci o vizita, poti veni sa ridici produsul direct de la sediul nostru.

Montaj
Piesele tale vor face o treaba buna doar daca sunt asamblate corect. In caz contrar, atat siguranta ta, cat si performanta utilajului vor avea de suferit. Asigura-te ca montajul este executat de o echipa de profesionisti.

Specificatii tehnice

Pinion satelit lungime 45mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura