Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Hella 8EA725967-001

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Hella
Cod produs
6ZN4PH0V-SC
Out Of stock
Descriere
In viata de zi cu zi a utilajului, mai apar si micile sarbatori. Nu ciocneste el oua rosii, dar o zi doua in parcare nu-i face rau. Este o buna ocazie pentru o revizie. Poti ruga mecanicul sa ii faca un scan profesionist. Sa vada ce ii lipseste sau ce ce trebuie inlocuit.  S-ar putea sa-ti spuna ca are nevoie de un electromotor Hella 8EA725967-001 Si iti va completa ca stie si unde se gaseste. El stie deja ca avem piesa, stie si ce calitate are. Lasa-l sa-si faca treaba. O face cum cel mai bine.

Si pentru ca am amintit de mecanic. Nu toti au pe statul de plata unul. De aceea, de multe ori, este o problema sa nu cunosti pe nimeni care sa iti monteze o piesa de schimb. Ne-am gandit si la asta. Iata, am adaugat pachetului nostru de servicii si posibilitatea de a-ti asigura montajul. Avem un portofoliu bine informat de mecanici si ateliere mecanice din toata tara. Asadar, in timp ce vom expedia piesa nu vom uita sa iti dam si datele de contact ale unui specialist. Doar n-o sa te lasam tocmai aici.

Electromotor Hella 8EA725967-001 completeaza o reparatie de succes
Un electromotor are un rol extrem de important pentru utilajele grele. Este o piesa practic prezenta pe orice automobil sau utilaj modern, scopul sau fiind acela de a ajuta la pornirea motorului si de a oferi curent electric subansamblelor consumatoare. Electromotorul este compus dintr-un motor electric si un solenoid.  Este un ansamblu relativ complex care asigura interfata intre energia electrica si puterea mecanica. Nu-ti poti imagina mecanica de astazi fara prezenta acestui reper.

Cine cauta, gaseste…
… un serviciu profesionist de consultanta si complet gratuit. Pentru ca a informa e un gest de finete, iar asta se face din pasiune si nu pentru a acumula averi. Suntem pregatiti sa iti recomandam cele mai bune solutii atunci cand te afli intr-un iritant impas mecanic. Alaturi de noi totul devine simplu deoarece iti oferim: o identificare corecta a problemei, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Poti sa contezi pe asta! Suna-ne oricand.

Garantie
Acest electromotor Hella 8EA725967-001 vine insotit de toate actele care sunt necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie. Garantia achizitiei facute este un lucru obligatoriu pentru calitatea servirii noastre. Intreaba-ne intotdeauna despre ea, ca totul sa fie in regula.

Livrare
Expedierea produselor noastre se face cu viteza gandului. Mizam pe colaborarea cu cei mai rapizi curieri, ca sa nu ai parte de surprize neplacute. Desigur, poti alege tu curierul, este ok pentru noi. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Dupa inregistrarea comenzii, punem imediat pachetul la caraus iar acesta ti-l livreaza in maxim de 24 de ore. Nu are importanta in ce cotlon izolat lucrezi. Ajungem si acolo!

Montaj
Mecanicii nostri colaboratori vor fi oricand langa tine pentru a asigura un montaj reusit al piesei de schimb. Apeland la ei economisesti timp si bani si iti vei putea relua activitatea fara intarziere. Nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici, pentru a afla toate detaliile legate de acest serviciu.

Specificatii tehnice:

• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura