Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Elmot 806012000.0

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Elmot
Cod produs
A2EI84C7-SC
Out Of stock
Descriere
Acest electromotor Elmot 806012000.0 despre care iti vorbim acum, se afla deja la noi pe rafturi. Modelul pe care il detinem este foarte rezistent si fiabil. De altfel, ne aprovizionam doar cu ce este inalt calitativ. De aceea, cunoastem la detaliu cum trebuie exploatat un utilaj greu cu o motorizare complexa. Ce este bine si ce nu este bine. Unde poti forta si unde nu. Iti oferim aceste informatii absolut gratuit. Te asteptam. Ce este al nostru este si al tau.

Aceasta piesa este una extrem de reusita si am adus-o de departe. Este astfel conceputa incat sa faca posibila inlocuirea predecesorului original, la aceleasi caracteristici tehnice initiale. Nu ne aprovizionam niciodata dupa criteriul distantei de furnizor ci doar dupa cel al calitatii produsului. Daca cel mai bun este fabricat in Singapore, ok, il aducem de acolo. Iti recomandam sa ne suni intotdeauna, pentru ca avem o vasta experienta in acest domeniu. Desigur, adaugam discutiei si un pret foarte bun pentru piesa. Vino si cere-o!

Electromotor Elmot 806012000.0 inalt calitativ, sustine stralucit o motorizare complexa
Defectiunile unui electromotor pot proveni din diferite cauze fizice, mecanice sau de operare umana. Putem mentiona: caldura excesiva care poate duce la topirea izolatiei, acumularea de impuritati, expunerea la umezeala (care poate conduce la corodarea partilor metalice ale electromotorului). Totusi, in general, la utilajele mai noi electromotorului i se asigura protectie, astfel incat sa nu poata interactiona cu fortele sau agentii din exterior.

Asiguram Consultanta Neplatibila
Ne poti introduce in ecuatia afacerii tale pentru orice, la orice ora si de oriunde. Chiar si de la Melbourne, caci, astazi, totul in lume e foarte aproape.  Consultantii nostri nu tin cont de distante, ci de problema. Sunt nerabdatori sa ti-o preia si sa o rezolve. Au raspuns la orice intrebare si solutie la problema pe care le-ai ridicat-o legata de starea utilajului tau. La un pret pentru unii imposibil - zero lei. Intreaba-ne consultantii, uita de buget, caci e pro bono. Problema este rezolvata.

Garantie
Nu trebuie sa ai grija cazului intamplator si neplacut in care acest electromotor Elmot 806012000.0 pe care ti l-am trimis, are un defect din fabricatie. Aceasta posibilitate nedorita este acoperita integral. Produsul nostru vine impreuna cu un certificat de garantie in primele 6 luni, pentru acest tip de eveniment.

Livrare
Timpul inseamna bani, nimic nou pana aici. Tocmai din acest motiv avem la dispozitie toate solutiile in ceea ce priveste expeditia. Ne contactezi telefonic sau ne scrii, iar piesa de schimb va ajunge la tine in maxim 24 de ore, cu ce curier doresti. Sau, daca esti prin zona, exista posibilitatea sa treci pe la noi. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand datele din contact

Montaj
Daca nu esti sigur cum sa montezi acest reper in corpul utilajului tau, atunci este cazul sa apelezi la serviciul unui mecanic profesionist. Colaboram cu echipe de specialisti oriunde in tara. Agenda noastra acopera intreg cuprinsul tarii. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru detalii. Piesa ta nu va ramane multa vreme in magazie.

Specificatii tehnice:
• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura