Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Delco DRS1140

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Delco
Cod produs
MP1NHB8T-SC
Out Of stock
Descriere
Oare de ce motorul utilajului tau face asa de urat? O fi operatorul? O fi carburantul? Au bagat iar apa in el? Dar nu cumva este calitatea proasta a demarorului? Let’s face it! Te-a incantat faptul ca ai gasit acest electromotor Delco DRS1140 undeva la un pret de shaorma. Sau ca ai gasit la cineva in magazie un demaror de la dezmembrari. Pe moment te-oi fi bucurat, dar stiai ca astea nu dureaza prea mult. Un electromotor prost iti poate da peste cap intraga motorizare. Asadar, nu gresi si a doua oara, cauta doar un model certificat de piata, rezistent si fiabil. Noi il avem deja. Si nu de ieri de azi. Ne cauti, il soliciti, iar noi ti-l trimitem. Il poti ridica direct din depozit. Oricand!

Orice problema de natura tehnica a unui utilaj poarta in miezul ei si rodul unei solutii. Cheia e sa il descoperi si sa il scoti la lumina. Si ai toate sansele sa reusesti in acest demers acum cand ai alaturi o intreaga echipa pregatita sa te sustina si sa sa te indrume. Oamenii ei sunt smart, sunt pregatiti, sunt punctul de frontiera dincolo de care nu trece nicio defectiune.  Alatura-te gastii noastre si seteaza-ti proiecte pe termen lung. Le vei duce pana la capat fara probleme.

Electromotor Delco DRS1140 te incanta de cate ori dai o cheie
Bendixul si solenoidul sunt „vedetele” principalele ale unui electromotor, dar si restul componentelor sunt la fel de importante. Desi are un nume stiintific, solenoidul unui electromotor trebuie perceput ca o bobina-releu care creeaza un camp electromagnetic. Este o componenta cheie, deoarece pune in functiune intregul subansamblu al demarorului. Bendixul face o operatiune simpla, dar vitala. Practic, este un pinion al electromotorului. In momentul actionarii contactului masinii, solenoidul scoate in exterior bendixul. Prin urmare, acest pinion pune in miscare volanta, care, la randul ei, pune in miscare arborele cotit. Dupa ce motorul a pornit, bendixul se retrage in pozitia initiala.

Cand utilajul tau are nevoi te asteptam la noi
Bine ai venit la depozitul nostru. Iti place ce vezi aici? Sa stii ca suntem mandri de ce am reusit sa realizam aici. Si sa stii ca e si contributia ta aici. Si pentru asta iti multumim. Suntem dispusi sa iti oferim toata consultanta de care ai nevoie cu titlu gratuit. Cost zero. Si asta facem. Colegii consultanti iti ofera o identificare corecta a piesei, astfel incat aceasta sa fie compatibila cu utilajul tau. Un plan de lucru pentru eventualele situatii asemanatoare care pot aparea in timp. O recomandare sigura pentru un mecanic bun care sa te ajute la montajul piesei. Totul gratuit. Ca sa nu uiti.

Garantie
Garantia pe care ti-o oferim nu este doar un amanunt, ci un punct forte al comenzii tale. Caci daca ai ghinionul sa primesti un electromotor Delco DRS1140 cu defect de fabricatie, ti se poate da peste cap intreg procesul de lucru. Vei gasi, asadar, in pachet si un certificat de garantie 6 luni pentru defecte de fabricatie. Esti acoperit acum.

Livrare
Acest demaror se livreaza usor, daca te sfatuiesti cu consultantii nostri. Ei iti vor pune toate optiunile pe masa. La alegere, domnule. Fie ne contactezi telefonic, fie ne scrii pe site, pentru noi inseamna acelasi lucru. Iar comanda urmeaza sa fie expediata in 24 de ore, cu plata ramburs. Piesa poate fi ridicata si personal daca ne faci o vizita la sediu. Spune-ne doar cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Va fi o problema pe care nici n-o s-o simti.

Montaj
Daca ai nevoie de un specialist la montajul piesei comandate, dar si la alte lucrari de natura mecanica, ne face placere sa iti spunem ca poti conta pe noi si pentru asta. Iti punem oricand la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independenti extrem de priceputi. Colaboram de multa vreme cu ei. Ei pot veni sa asigure montajul acolo unde se afla utilajul, in regim de urgenta din momentul in care il soliciti.

Specificatii tehnice:
• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura