Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Delco 19024252

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Delco
Cod produs
ZGDVMLFP-SC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand faci o referire la utilajul tau, fa-o gandindu-te intotdeauna ca la un intreg. De aceea, fiecare parte componenta a acestuia este una la fel de importanta, indiferent daca este mai mare sau mai mica, daca e colora sau muticolora, daca e din plastic sau din otel, daca se lubrifiaza sau nu. Astfel, acest electromotor Delco 19024252 extrem de performant, va asigura o fiabilitate exceptionala echipamentului cu care lucrezi. Bonus, vine la un pret avantajos, iar rezistenta lui este una garantanta, deoarece este un produs realizat sub brand.

Fiecare problema care ti se strecoara in suflet precum un sarpe, lasa-ne-o noua pe mana. Stim ce sa facem cu ea. Iar sarpelui ii scoatem coltii si-l lasa liber inofensiv si irelevant.  Aici, la ACN Piese Utilaje, pastram cu sfintenie un secret: pe langa gama larga de produse cu care acoperim, practic, orice nevoie, plusam si cu un grup de profesionisti cu experienta, care iti pot oferi toate informatiile de care ai nevoie, simplu si rapid. Ne poti suna oricand in timpul programului, iar noi ne vom asigura ca scopul tau a fost atins!

Electromotor Delco 19024252 - cu el motorul respira a excelenta
Denumit si demaror, electromotorul este o componenta electrica ce porneste motorul termic, atunci cand actionezi cheia in contact, pe pozitia de pornire. Motoarele cu ardere interna functioneaza independent, dar nu sunt capabile sa isi genereze propriul lucru mecanic in fazele de admisie si compresie. Acestea au nevoie, asadar, de un imbold pe care doar electromotorul il poate oferi. Electromotorul are capacitatea de a converti energia electrica in energie mecanica, prin unde electromagnetice. La actionarea contactului, prin electromotorul masinii circula o tensiune de 12V. Rolul lui se opreste atunci cand motorul masinii a pornit la turatia minima necesara.

Niciodata nu este prea tarziu pentru gandul bun
Consultanta gratuita pe care o oferim prin intermediul consultantilor nostri este chiar mai mult decat arata, este un gest de atentie si apreciere pentru efortul tau zilnic. De la ei afli, in orice moment, care sunt piesele de schimb compatibile cu utilajul tau, sau de ce iti trebuie un model anume si nu altul la intamplare. Ei stiu multe si te invata si pe tine sa stii multe. Suntem aici, suntem buni, oferim maxima incredere. Hai sa ne vedem!

Garantie
Te poti baza pe acest electromotor Delco 19024252 cumparat de la noi. Si, mai mult, vom adauga increderii tale un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Caci fierul e fier, nu se stie niciodata. Acesta este valabil 6 luni si nu implica alte costuri.

Livrare
Acest electromotor, pe care tocmai vrei sa-l comanzi de la noi, va ajunge cu siguranta la tine rapid si in conditii perfecte de conservare. Nu exista alternativa mai buna la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Nu in aceasta galaxie. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact .

Montaj
Aici, la noi, gasesti inclusiv solutia pentru montaj, nu este nevoie sa ridici din umeri. Daca nu cunosti vreun mecanic priceput si serios iti putem trimite noi datele de contact ale unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic utilat modern. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice:

• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura