Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Bosch 26025155A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bosch
Cod produs
ICT9FEOK-SC
Out Of stock
Descriere
Acest electromotor Bosch 26025155A este o componenta necesara motorizarii utilajului tau, cu un profil calitativ premium. Modelul pe care il detinem in depozit este unul executat la cel mai inalt nivel tehnologic si din cele mai bune materiale posibile. Cand vine vorba de inlocuiri de componente, iti recomandam sa alegi piesa pe care o avem in oferta, nu ai cum sa gasesti alta mai buna in piata. Noi selectam produsele astfel incat sa fie compatibile de la prima incercare. Si sa functioneze ireprosabil. Suna-ne ca sa afli si restul de detalii.

Activitatea in industrie poate fi simpla. Cand ai grija de organizare si de oameni, cand nu tulburi fluxurile, cand iti alegi cum trebuie clientii si furnizorii, totul devine simplu. Pare ca este asa dintotdeauna. Cand suna telefonul raspundem la primul apel. Cand ne scrii pe site iti dam replay pe loc. Apoi, colegii din depozit alearga ca Dan Petrescu pe dreapta in meciul cu SUA din 1994, ca sa ridice de pe rafturi piesa de schimb solicitata, sa o ambaleze si sa o expedieze. Daca ar fi competitie de parts delivery, am fi campioni mondiali. Ne coordonam eforturile si activitatile astfel incat sa fim eficienti. Sa fim eficienti pentru tine.

Electromotor Bosch 26025155A compatibil de la prima incercare
Un motor electric (sau electromotor) este un dispozitiv electromecanic ce transforma energia electrica in lucru mecanic. Transformarea in sens invers, a energiei mecanice in energie electrica, este realizata de un generator electric. Nu exista mari diferente de principiu intre cele doua tipuri de masini electrice, acelasi dispozitiv putand in unele cazuri indeplini ambele roluri in situatii si scheme de conectare diferite.

Zborul spre destinatia reusita este astazi gratuit
La fel si serviciul nostru de consultanta pe care ti-l oferim fara cost. Consultantii nostri iti vor raspunde foarte rapid la apelul telefonic, te vor asculta atenti si vor identifica pe loc problema cu care te confrunti. Este nevoie de un diagnostic cat se poate de corect, iar eu stiu sa faca asta. La final, iti vor recomanda piesa compatibila si, cu un enter pe taste, piesa va fi deja pe drum catre tine. Beneficiaza cu incredere de cunostintele noastre!

Garantie
Niciun incident neplacut sau neprevazut nu se poate intampla cu acest electromotor Bosch 26025155A daca este un reper cumparat de la noi. Ne aprovizionam doar cu produse varfuri de gama, certificate de piata. Si, chiar si asa, iti vom trimite un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Si-am urcat frumos pe-o sa! 😊

Livrare
Iar daca te-ai hotarat sa cumperi acest electromotor atunci este momentul sa ne auzim la un telefon. Noi vom urgenta expedierea, stim ca esti in mare graba. Iar tu iti vrei freca palmele de nerabdare, dar nu pentru multa vreme. Daca ti-e mai comod, te asteptam la noi la sediu, de unde poti ridica personal piesa dorita. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact . Piesa va ajunge mai repede, mai sigur si... lasa palmele in pace, gata, s-a rezolvat!

Montaj
Montajul este etapa finala, este ca Manchester City - Internationale Milano in finala Ligii. Castiga cel care respecta planul de joc. Asadar, nu-ti lasa operatorul sa “loveasca varza” daca nu stie cu ea. Cheama un mecanic. El stie ce si cum. Mergi pe mana omului potrivit la locul potrivit.

Specificatii tehnice:

• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura