Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Bosch 0001358033

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bosch
Cod produs
U9TLOZ5S-SC
Out Of stock
Descriere
Sectoarele productive au multe filtre, iar unul dintre ele este exigenta. Aici nu te joci, aici ai nevoie sa lucrezi chirurgical cand vine vorba de piesele de schimb pentru utilajele tale. Atent, inspirat, instruit, informat. Si trebuie sa te asiguri de compatibilitatea dintre produs si echipament. Doar asa castigi timp pentru o functionare eficienta. Asigura-te, asadar, si ca acest electromotor Bosch 0001358033 este compatibil cu motorul tipului tau de utilaj. Este disponibil oricand pe stoc si abia asteapta sa fie montat si pus la treaba. Comanda piesa, monteaz-o si porneste din nou bucuros munca pe santierele patriei!

Nimeni nu s-a nascut invatat si nimeni n-a murit atotstiutor. Mereu e loc de mai mult, mai bine, mai frumos. Oricat de priceput ai fi in domeniul tau de expertiza tot ai nevoie de suport alternativ. De la un prieten, de la un alt expert, de la un partener, whatever. De aceea, intelepti, am pus pe picioare acest serviciu nostru de consultanta gratuita. Ca sa suplinim lipsa de informatie, ca sa lipim piesele lipsa in puzzle-ul complex al activitatii tale antreprenoriale. Noi suntem ceea ce tu nu ai reusit sa fii. Impreuna suntem unul!

Electromotor Bosch 0001358033 - il montezi si respiri usurat. Reparatie reusita!
Un electromotor este alcatuit din mai multe elemente, care actioneaza impreuna, formand un ansamblu: Stator (este componenta fixa a unui demaror); Rotor (reprezinta o piesa mobila din circuitul unui electromotor); Perii colectoare (au rol in asigurarea si transmiterea curentului electric catre cele doua componente de mai sus); Bucse ( elemente care stabilizeaza demarorul); Ambreiaj (ajuta la mentinerea unei turatii regulate a electromotorului); Solenoid (este denumit si bobina si se gaseste pe peretii cilindrului, alaturi de rotor. Cupleaza circuitul electromagnetic si pune in functiune intregul ansamblu al electromotorului, odata ce cheia se invarte in contact pentru a porni motorul masinii).

Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Ti-l oferim pentru un business reusit
Inainte de a plasa comanda, nu strica sa iti faci o mica informare prealabila. Asadar, pentru a verifica compatibilitatea piesei cu utilajul tau, sau pentru a afla informatii despre cat de repede o poti primi, sau legate de montaj, poti beneficia de consiliere tehnica gratuita din partea specialistilor nostri. Le transmiti cateva detalii legate de utilajul tau, iar ei iti vor face recomandarile cele mai bune, just in time. Nu ezita sa ii apelezi! Oricum, ei nu stiu ce inseamna “a ezita” 😊

Garantie
Acest electromotor Bosch 0001358033 vine intotdeauna insotit de un certificat de garantie. Actul este valabil pentru 6 luni de la momentul achizitiei si ai face bine sa-l pui bine caci niciodata nu se stie. Il vei gasi in colet, alaturi de factura.

Livrare
Ai atatea pe cap incat grija vitezei de livrare mai lipseste. Lasa ca ti-o luam noi. Efectuam livrarea rapid si sigur prin intermediul curierilor cu care lucram. Primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Platesti la livrare si poti verifica interiorul pachetului inainte. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine a si ajuns la tine. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact .

Montaj
Mecanicii cu care colaboram sunt activi in toata tara. I-am ales pe spranceana. Buni, eficienti, operativi si lipsiti de pacatul lacomiei la bani.  Apeleaza la ei si iti pot oferi servicii tehnice de calitate, direct la punctul de lucru al utilajului tau. Contacteaza departamentul nostru tehnic pentru informatii suplimentare. Le vei primi instant!

Specificatii tehnice:

• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura