Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Coroana punte Dana Spicer 111-57

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer 111-57
Cod produs
WH8KM92A-AM
Out Of stock
Descriere
Esti pregatit sa faci o schimbare care-ti va revigora utilajul? Atunci iti oferim o ocazie unica de a investi in performanta si durabilitatea lui cu aceasta coroana punte Dana Spicer 111-57 din oferta noastra! De ce sa o alegi? Pentru ca vei simti o diferenta ca de la cer la Pamant la nivelul fiabilitatii si eficientei echipamentului de lucru, in conditii de utilizare intensa. Nu ne-ar ajunge degetele de la o mana sa-ti enumeram toate beneficiile acestei coroane. Pe langa cele mai-sus mentionate, adaugam economia de bani pe termen lung si lipsa grijilor ca piesa ar putea ceda mult prea usor.

Cu asa mandrete de coroana, mai mare dragul sa te urci in cabina utilajului si sa-l operezi cat e ziulica de lunga. Nicio greutate nu-ti va mai sta in cale, asa cum nici noua nu ne sta nimic in cale atunci cand ne expui problemele cu care te confrunti. Ai un proiect complex si nu esti sigur care sunt piesele potrivite pentru toate tipurile de activitati pe care urmeaza sa le executi? Stai linistit, noi suntem mereu aici sa te ajutam! Cu echipa noastra de experti, avem TOATE raspunsurile pentru a-ti transforma planul de pe hartie in realizare palpabila. Asa ca nu mai sta pe ganduri si lasa-ne sa facem ce stim noi mai bine! Contacteaza-ne!

Nu mai arunca banii pe toate stifturile! Ia-ti o coroana punte Dana Spicer 111-57 de calitate demonstrata!

Dupa cum ii sugereaza denumirea, aceasta coroana ajuta la transmiterea puterii de la planetara la roata. Pentru a oferi siguranta imbunatatita si eficienta sporita, piesa a fost proiectata din materiale suficient de rezistente incat sa nu-si schimbe proprietatile pentru o buna perioada de timp. In ciuda calitatii pe care o poarta, aceasta coroana se afla la un pret foarte avantajos in oferta noastra!

Numai cand pronunti „ACN Piese Utilaje”, gandul iti zboara la economii

Bun-venit in lumea pieselor de schimb, un spatiu in care detaliile fac diferenta si fiecare piesa are o poveste de spus! ACN Piese Utilaje este un loc impresionant in care suntem dedicati sa indeplinim toate dorintele clientilor nostri in materie de produse si servicii care tin de competentele noastre. Suntem mereu pregatiti sa gasim raspunsuri la intrebarile si curiozitatile tale. Nu conteaza cat de complicat sau simplu este proiectul tau, suntem aici sa te sustinem!

Livrare
Primiti cu livrarea in 24 de ore? Atat ne ia sa ajungem la tine! Utilajul tau nu va astepta niciun minutel in plus dupa acest coroana punte Dana Spicer 111-57 exceptionala! Contacteaza-ne!

Montaj
Nu iesi pe strasse cu sculele de mesterit ca sa inlocuiesti coroana aceasta singur-singurel! Stai acasa si trimite utilajul la service! La unul autorizat, preferabil! Astfel, vei avea garantia calitatii si sigurantei lucrarii.

Specificatii

- Z = 70
- Diametru exterior = 208mm
- Diametru interior = 182mm
- L = 65mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura