Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor pentru miniincarcator JCB 280

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 280
Cod produs
1AML973I-AP
Out Of stock
Descriere
Acest electromotor miniincarcator JCB 280 este ca un magician nevazut in lumea miniincarcatoarelor, aducand la viata utilajul. Prin transformarea subtila a energiei electrice intr-un dans de miscare, acest produs sta la baza performantei uimitoare a acestui utilaj de constructii. Pentru miniincarcator, electromotorul este sursa de energie nevazuta ce face totul posibil. Prin intermediul miscarii sale, piesa alimenteaza fiecare operatiune, inclusiv ridicarea obiectelor grele si navigarea prin locurile dificile. Acest element discret garanteaza functionarea optima a miniincarcatorului.

La ACN Piese Utilaje, oferim consultanta specializata pentru a te ghida in alegerea inspirata a componenetei potrivite pentru utilajul tau. Prin serviciul de consultanta tehnica gratuit, expertii nostri te vor ajuta sa gasesti componenta perfecta, astfel incat miniincarcatorul sa isi atinga nivelul maxim de performanta. Cu piesele potrivite, fiecare utilaj va functiona optim si rapid, astfel incat tu sa iti poti finaliza la termen orice ambitie.

Electromotor miniincarcator JCB 280 - ofera functionalitatea necesara pentru a finaliza orice proiect
Electromotorul actioneaza volanta si transforma energia electrica intr-o forta mecanica palpabila, creand o miscare vitala. Aceasta miscare serveste ca sursa primara de putere, permitand miniincarcatorului sa efectueze sarcini de ridicare, transport sau manipulare a materialelor eficient. Fara un electromotor ca acesta, miniincarcatorul ar fi mut si inactiv, subliniind astfel rolul sau fundamental in asigurarea functionarii corecte.

ACN Piese Utilaje iti ofera un serviciu de consultanta disponibil oricand!
Pentru ca vrem ca tu sa fii sigur de deciziile tale, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Daca ai orice fel de intrebare legata de produsele noastre sau care dintre ele ar fi cel potrivit pentru tine, nu ezita! Cu un apel telefonic vei afla tot ce este de stiut de la unul dintre expertii nostri.

Garantie
Suntem mandri sa iti oferim acest electromotor pentru miniincarcator JCB 280 si garantia noastra de 6 luni demonstreaza increderea noastra in performanta sa. Desi problemele legate de defectele de fabricatie sunt rare, vrem sa te asiguram ca esti bine acoperit. Pastreaza cu grija documentatia primita la achizitie - factura fiscala si certificatul de garantie, pentru a iti proteja investitia.

Livrare
Ca totul sa iti mearga bine pana la capat, livratorii nostri sunt mereu punctuali. Comanda azi un electromotor miniincarcator JCB 280 de pe site sau telefonic, iar el va ajunge la tine in doar 24 de ore! Nu stim cum, dar curierii nu dau gres niciodata.

Montaj
Atunci cand vine vorba de montaj, mereu te vom indruma spre un mecanic autorizat. Astfel calitatea produsului primit se va resimti chiar de la prima cheie! In cazul in care aceasta varianta nu este posibila, nu iti face griji, ne ocupam si de asta. Apeleaza serviciul nostru de consultanta tehnica si te vom indruma catre cel mai apropiat service autorizat.

Specificatii tehnice

- Cu reductor 12V
- 4,2kw
Trimite mesaj
Din Gura in Gura