Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor pentru miniincarcator JCB 225

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 225
Cod produs
JFO15NAC-AP
Out Of stock
Descriere
Acest electromotor miniincarcator JCB 225 reprezinta veritabila forta a unui miniincarcator. Acesta transforma cu precizie energie electrica in miscare mecanica, actionand volanta si initiind miscarea vitala a acestui utilaj. Pentru miniincarcator, electromotorul reprezinta garantia performantei de top. Prin intermediul miscarii generate, acesta furnizeaza puterea necesara pentru a efectua cu usurinta operatiuni sale de pe santier. Acest produs care nu prea iese in evidenta, asigura eficienta si fiabilitatea miniincarcatorului tau. Cu aceasta piesa in componenta, echipamentul va fi de neoprit pe santier, iar proiectele tale vor fi mereu finalizate la termen.

La ACN Piese Utilaje, suntem aici pentru a te ajuta sa faci intotdeauna alegerea corecta pentru miniincarcatorul tau. Prin serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit, expertii nostri te pot ghida in selectarea componentei potrivite. Daca iti doresti ca electromotorul sa isi indeplineasca rolul descris, acesta trebuie sa se potriveasca cu tipul tau de utilaj. Cu doar un apel telefonic, vei afla in cateva minute care componenta este cea ideala si, inclusiv, cum sa-i oferi mentenanta.

Electromotor miniincarcator JCB 225 - perfect pentru miniincarcatorul tau
Electromotorul este componenta centrala care confera viata si functionalitate acestui utilaj de constructii. Prin intermediul transformarii energiei electrice in miscare mecanica, electromotorul pune in miscare volanta, declansand astfel intregul sistem al utilajului. Aceasta miscare generata de volanta este esentiala pentru ridicarea si manipularea materialelor, permitand miniincarcatorului sa-si indeplineasca cu succes sarcinile. Fara acest electromotor, intreaga operatiune ar fi blocata, subliniind astfel importanta electromotorului in asigurarea eficientei si functionalitatii miniincarcatorului.

Serviciul nostru de consultanta tehnica este gratuit si bine pregatit!
Afacerea ta merita cele mai bune decizii posibile. La ACN Piese Utilaje, suntem dedicati sa iti oferim sprijinul necesar pentru a-ti atinge obiectivele. Cu serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit, suntem aici pentru a lua decizii intelepte. Suntem partenerii tai de incredere in calatoria spre succes.

Garantie
Cu acest electromotor pentru miniincarcator JCB 225 pe care ti-l oferim, demonstram ca performanta este prioritatea noastra. Garantia de 6 luni iti ofera linistea sufleteasca de care avi nevoie in timpul proiectelor. Nu uita sa pastrezi documentele pentru a te bucura de o experienta fara stres. Factura si certificatul de garantie sunt necesare daca doresti sa beneficiezi de ajutorul nostru in urma achizitionarii.

Livrare
Aici la ACN Piese Utilaje nu doar produsele sunt de inalta calitate, ci si serviciile! Comanda azi un electromotor miniincarcator JCB 225 de pe site-ul nostru online sau prin apel telefonic si ea va ajunge la tine in doar 24 de ore. Nu rata ocazia de a folosi produse de calitate care ajung la tine de pe o zi pe alta!

Montaj
Stim cat de importanta este calitatea pentru tine; de asta ai ales ACN. Chiar de aceea, inainte sa te apuci sa montezi noua piesa, iti sugeram sa apelezi la un mecanic autorizat. Astfel vei fi sigur ca electromotorul va performa la calitatea promisa. Daca totusi nu poti apela la un mecanic, suna-ne pe noi! Prin serviciul nostru de consultanta tehnica iti vom oferi sfaturi despre un montaj corect al piesei.

Specificatii tehnice

- Cu reductor 12V
- 4,2kw
- Compatibil si cu utilajul JCB 225T
Trimite mesaj
Din Gura in Gura