Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor Bosch 0986010990

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bosch
Cod produs
YUS9QGCZ-SC
Out Of stock
Descriere
Atunci cand vrei sa ajuti pe cineva, ii oferi ce are nevoie si pleci. Atunci cand iti pasa de cineva, sosesti, il ajuti si ramani cu el. Acest electromotor Bosch 0986010990 reprezinta modul nostru de a le arata clientilor nostri ca ne pasa de ei si de parcul lor de masini si utilaje. Ne pasa cand sunt afectati de momentele in care sunt blocati de defectiuni, nu ne lasa indiferenti faptul ca au nevoie de suport. Si-l au! Ne place sa fim prezenti, sa facem bine, sa sustinem business-urile viabile. Ne pasa cand te-apasa!

Atunci cand iti doresti sa ai un utilaj care sa fie mereu pregatit pentru exploatare, nu trebuie sa astepti ca asta se intampla intotdeauna de la sine. Este nevoie uneori si de interventie. Si ce ai putea face mai bine decat sa improspatezi lotul de piese de schimb de calitate? Cu produse de la ACN Piese Utilaje. Precum acest electromotor pe care tocmai ti l-am propus spre achizitionare. Fa acest pas. E mic pentru om, dar e mare pentru afacerea ta.

Electromotor Bosch 0986010990 - pentru ca ne pasa
Electromotorul auto sau demarorul asigura turatia minima necesara pentru pornirea unui motor termic.
Acesta este de fapt un motor electric de curent continuu, alimentat de la bateria masinii, care actioneaza, prin intermediul unui cuplaj mecanic, volanta motorului termic. Este format din: carcasa, stator, rotor, suport perii, solenoid de cuplare, ansamblu pinion de angrenare, cuplaj unisens si arc de revenire. Pentru pornirea motorului, electromotorul se cupleaza cu roata dintata pozitionata pe volanta acestuia prin intermediul unui pinion. Angrenarea dintre pinionului demarorului si coroana dintata a volantei are loc doar in momentul pornirii.

Ia cu tine si inima, inima mea... ia si consultanta!
Atunci cand vine vremea unei reparatii sanatoase, care implica inlocuirea unor piese sau componente uzate, apar precum ciupercile dupa ploaie si temerile. Indoiala ca se poate. Lupte-te cu ele. Si nu singur, ai in noi aliatul ideal. Am setat pentru aceste situatii un serviciu gratuit de consultanta. Specialistii nostri te vor indruma spre cele mai bune alegeri pentru functionarea proprie a utilajului tau.

Garantie
Un asemenea electromotor Bosch 0986010990 este o piesa de prima importanta pentru utilajul tau. Tocmai de aceea trebuie sa fie intr-o permanenta forma de lucru. Uneori insa poate poate ajunge la tine gata defect din fabrica. Nu este nimic, pentru ca in colet vei gasi si un certificat de garantie valabil 6 luni, tocmai pentru acest tip de incident. La nevoie, uzeaza de el. Primesti o piesa noua, fara cost.

Livrare
Atunci cand vine momentul sa comanzi un produs, oricare, iti doresti sa ajunga la tine cat mai repede. Chiar ieri, cum se spune. De aceea, comanda-l negresit de la noi. Ne ocupam sa ajunga la tine imediat a doua zi de la data comenzii. Spune-ne cum doresti sa aranjam lucrurile utilizand datele din contact. Comanda va ajunge sigura si sigur!

Montaj
Prin montaj, piesa renunta la caracterul ei individual si intra in hora functionarii in comun cu celelalte componente. De aceea, montajul oricarei piese trebuie operat cu atentie, de preferat intr-un service autorizat sau de catre un mecanic priceput. ACN Piese Utilaje te poate pune in contact unul bun, chiar din zona ta de proximitate. Suna-ne si ia ce-ti trebuie!

Specificatii tehnice:

• Putere 2.40
• Rotatie CW
• Voltaj 12 V
• Nr dinti 11
• Nr gauri prindere 2
• Lungimea 293mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura