Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat pentru miniincarcator Bobcat T190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
HUJ4N07Y-CD
Out Of stock
Descriere
Un asemenea termostat miniincarcator Bobcat T190 este o dovada grijii noastre fata de ceea ce intreprinzi tu. Stim ca atat in sfera agriculturii, cat si in cea a constructiilor lucrurile nu sunt deloc simple. Ba din contra! Sunt atat de multe variabile, incat unei persoane careia ii place sa aiba totul planificat dinainte i-ar fi imposibil sa se avante in aceste domenii. Asa ca te sustinem pe tine, curajosul, cu piese de schimb de cea mai buna calitate. Macar pentru asta sa nu iti mai faci griji!

Atunci cand esti pe cale sa faci o alegere cat de bine o cantaresti? Indiferent despre ce ar fi vorba. Reactionezi impulsiv si optezi pentru primul lucru care iti iese in cale? Sau contorizezi calitatile si plusurile pe care le observi? Noi iti recomandam sa iei in calcul toate calitatile, plusurile si minusurile pe care le vezi. Si iti mai sugeram sa iti pui increderea in aceasta piesa originala Bobcat - chiar merita!

Termostat miniincarcator Bobcat T190 - pentru cei care vor sa scape de greutati!

Un asemenea termostat are rolul de a asigura si de a mentine agentul de racire al motorului utilajului tau la o temperatura constanta!

Bazeaza-te pe experienta noastra!

Am dezvoltat un serviciu gratuit de consultanta pentru a veni in ajutorul celor care au intrebari. Sau nedumeriri. Sau au nevoie de sfaturi. Ori de recomandari. Te poti baza pe cunostintele noastre. Intreaba-ne pentru a te asigura ca faci alegerea perfecta!

Termostat pentru miniincarcator Bobcat T190 e o componenta care va ramane in garantie vreme de 6 luni, incepand cu data achizitionarii.

Termostat miniincarcator Bobcat T190 e o piesa vitala in angrenajul utilajului tau. Ne grabim sa o trimitem spre tine prin curier rapid. In 24-48 de ore te va gasi, oriunde ai fi in tara. Iti reamintim ca ne poti contacta pentru orice intrebare care nu iti da pace. Noi avem raspunsul!

Un montaj propice ii va oferi noii piese de schimb o viata sigura si indelungata. Unul necorespunzator iti va doar doar batai de cap si te va pune la cheltuiala. Ce alegi?

Specificatii tehnice

Termostat tip B
Diametru 43,5mm
Inaltime 63,8mm
Se deschide la 82 grade Celsius
Trimite mesaj
Din Gura in Gura