Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Termostat pentru miniincarcator Bobcat S130

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat
Cod produs
TLYOG016-CD
Out Of stock
Descriere
Se zice ca ziua buna se cunoaste de dimineata. Iar utilajul care functioneaza corespunzator e cel care beneficiaza de atentia si bunavointa proprietarului. Asa ca te indemnam sa alegi acest termostat miniincarcator Bobcat S130 pentru a-ti provoca utilajul sa dea tot ce poate cand vine vorba de functionarea propice. Doar stii si tu deja: cand utilajul merge bine, totul merge bine. Si parca alt ritm capata munca ta cand stii ca te poti baza pe masinaria pe care o ai la dispozitie.

De foarte multe ori, lucrurile care te tin pe loc sunt doar in mintea ta. De fapt, tu iti poti indeplini chiar si cele mai indraznete visuri. Trebuie doar sa iti ingaduiesti asta. Trebuie doar sa crezi ca poti si sigur vei putea. Si noi mai cunoastem o modalitate ce iti poate oferi avantul de care ai nevoie. Atunci cand iti dotezi utilajele cu piese de calitate superioara, lucrurile merg mai bine, mai lesne, mai cu zvac. Alege acest termostat original Bobcat si pune mana sa iti indeplinesti dorintele. Poti! Si poti mai mult decat iti imaginezi!

Termostat miniincarcator Bobcat S130 - daca vrei un utilaj apt de munca!

Daca vrei ca utilajul tau sa functioneze corespunzator, doteaza-l cu piese calitative. Acest termostat de top asigura si mentine agentul de racire al motorului utilajului tau la o temperatura constanta!

Intrebarile nu costa!

Avem un serviciu gratuit de consultanta pentru clientii nostri. Asa ca de fiecare data cand indoiala se strecoara prin gandurile tale, opteaza sa te sfatuiesti cu profesionisti. Alege sa ne contactezi pentru a face alegerile ideale!

Termostat pentru miniincarcator Bobcat S130 e o piesa de clasa, care beneficiaza de o garantie de 6 luni, incepand cu data procurarii.

Termostat miniincarcator Bobcat S130 va ajunge la tine prin curier rapid, in 24-48 de ore. Comanda cu incredere de la noi si nu uita ca ne poti contacta pentru orice nelamurire ai avea. Iti stam la dispozitie!

Apeleaza doar la profesionisti cand vine vorba de montaj. Doar astfel te poti asigura ca ii vei oferi un start propice noii piese de schimb!

Specificatii tehnice
Termostat tip B
Diametru 43,5mm
Inaltime 63,8mm
Se deschide la 82 grade Celsius
Trimite mesaj
Din Gura in Gura