Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electromotor pentru compactor JCB VM132

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB VM132
Cod produs
J5UEL1XS-AM
Out Of stock
Descriere
Spune adio modelului tau vechi de demaror si cumpara acest electromotor compactor JCB VM132 nou-nout, pe care il gasesti in oferta noastra! Fabricat din materiale performante si durabile, acest produs ii ofera ultilajului o eficienta remarcabila. Ba mai mult, datorita tehnologiei avansate, electromotorul acesta depaseste standardele obisnuite de calitate. Cu siguranta, ai toate motivele sa-l alegi pentru echipamentul tau de lucru. De aceea, te asteptam sa ne dai un semn la numerele de telefon pe care le gasesti pe aceasta pagina. Comanda-l chiar astazi pentru a te bucura de avantajele lui chiar maine!

Imediat ce ne vei contacta, te vom pune in legatura cu serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita. De unde unul dintre expertii nostri iti va prezenta toate informatiile despre acest produs. Dar fii fara grija - limbajul de specialitate nu face parte din prezentare decat daca ne asiguri ca esti familiarizat cu anumiti termeni. Nu toti clientii nostri vorbesc „tehnicalisma”. Nu mai sta pe ganduri si contacteaza-ne chiar astazi! Cu cat mai repede comanzi produsul, cu atat mai repede te vei intoarce la lucru in forma noua!

Electromotor compactor JCB VM132 - poarta „coronita” excelentei!

Zis si demaror, un frantuzism intrat probabil in limba romana odata cu influentele franceze de la inceputul secolului trecut, electromotorul joaca un rol esential. Acela de a porni motorul actionand volanta, prin transformarea energiei electrice in miscare (energie mecanica). Este o „bijuterie” a ingineriei care trece cu succes peste examenul timpului.

Echipa ACN Piese Utilaje prelungeste viata utilajelor cu oferte de nerefuzat!

Suntem o echipa de oameni specializati pe mai multe domenii, mereu pregatiti sa-ti sara in ajutor, indiferent de nevoile pe care le ai in arealul echipamentelor si utilajelor. Pentru ca suntem sustinatorii informarii transparente, clare si precise, iti vom oferi intotdeauna explicatii atotcuprinzatoare si usor de inteles despre produsului pe care il cauti. Noi facem din imposibil - posibil, prin determinare si angajamentul fata de calitate.

Garantie
Pentru acest electromotor pentru compactor JCB VM132 vei primi o garantie de 6 luni. Se acorda exclusiv pentru eventuale defectiuni din fabrica. Ia legatura cu noi imediat daca observi astfel de erori.

Livrare
Beneficiezi de un regim special de livrare pentru acest electromotor compactor JCB VM132 din oferta noastra. El va ajunge la destinatie in cel mult 24 de ore de la lansarea comenzii. Contacteaza-ne!

Montaj
Iti recomandam sa apelezi la ajutorul specializat al unui service autorizat. Daca doresti, te putem pune in legatura cu unul dintre atelierele noastre partenere din zona ta.

Specificatii

cu reductor 12V
4,2kw
compatibilitate cu: JCB VM132D, JCB VM132PD
Trimite mesaj
Din Gura in Gura