Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator pentru motor Perkins 1106

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins 1106
Cod produs
BTCK5UEP-IO
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau cedeaza din ce in ce mai des? Nu mai face fata solicitarilor de pe santier? Este clar ca trebuie sa faci o verificare serioasa pentru a intelege ce are nevoie. Este posibil sa ai nevoie de acest radiator motor Perkins 1106 nou! Cu aceasta piesa, vei fi sigur ca motorul utilajului tau va fi temperat si sustinut in fiecare sarcina complicata. Iti recomandam sa nu astepti prea mult si sa comanzi produsul, pentru ca echipamentul tau sa aiba puterea sa treaca peste orice provocare care poate aparea pe santier. Ce spui?

Nu trebuie sa te descurci singur cu toate. Te putem ajuta sa treci cu bine peste orice problema legata de utilajele tale. Specialistii nostri iti pot usura munca prin alegerea pieselor compatibile pentru echipamentele tale! Iti suntem alaturi oricand vrei sa ne contactezi! Poti beneficia de serviciul de consultanta gratuita pe care ti-l punem la dispozitie! Nu mai sta pe ganduri, initiaza o conversatie cu unul dintre expertii nostri si vei avea doar de castigat!

Radiator motor Perkins 1106 - Piesa care vine la pachet cu eficienta!
Rolul acestei piese este unul extrem de important pentru sistemul de racire al utilajului tau! Este componenta principala care se ocupa de eliminarea caldurii din agentul de caldura, pentru a-l mentine la temperatura potrivita. Astfel, motorul va fi sustinut in fiecare moment cand va simti ca se supraincalzeste.

A spus cineva suport tehnic gratuit?
Da, am spus! Poti beneficia de acest serviciu complet gratuit foarte simplu! Trebuie doar sa ne contactezi si noi iti vom fi de folos pentru a restabili conexiunea dintre tine si utilajele tale! Vei reusi sa intelegi mai usor ce au nevoie pentru a functiona asa cum trebuie. Deci? Inca te mai gandesti? Apeleaza-ne!

Garantie
Vrem sa te bucuri de acest radiator pentru motor Perkins 1106 asa cum se cuvine! Din acest motiv, odata cu piesa vei primi si un certificat de garantie valabil 6 luni. Orice defect din fabrica ar avea, noi te asiguram ca se rezolva. Vei avea o piesa perfect functionala mai repede decat crezi!

Livrare
Curierii nostri nu pot zbura catre tine cu piesele, dar la cat de repede ajung la tine, vei avea impresia ca au aripi. Comanda acum acest radiator motor Perkins 1106 si in maxim 24 de ore va fi la tine! Daca iti este mai comod, poti veni sa ridici comanda direct de la sediul nostru. Este alegerea ta!

Montaj
Ca de fiecare data, ne incurajam clientii sa apeleze la un serviciu specializat de montaj, pentru a se asigura ca piesele achizitionate sunt montate corespunzator si ca utilajele sunt manevrate cu grija. Un montaj de calitate poate sa prelungeasca in mod considerabil productivitatea echipamentelor tale!

Specificatii tehnice

Dimensiune: 580x470x100mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura