Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bolt prindere calut-sanie buldoexcavator Caterpillar 442D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442D
Cod produs
9OXCL4AM-DH
Out Of stock
Descriere
Cu siguranta ai tot auzit de la colegii de breasla de bolt si de importanta acestuia. Dupa verificari mai ample in ceea ce consta utilajul tau, ai descoperit ca trebuie sa inlocuiesti o piesa. Si care e acea piesa? Bineinteles, un bolt! Dar, problema e alta, nu stii de care bolt. Asadar, pentru ca ne-am mai confruntat cu situatii asemenatoare, recomandarea noastra este acest bolt prindere calut-sanie Caterpillar 442D grozav. Compatibil cu buldoexcavatorul tau si usor de montat, totul va fi mai simplu de acum. O piesa sigura, cu duritate sporita, realizata din otel, tocmai pentru a fi folosita la continuu. Daca te intereseaza aceasta piesa, contacteaza-ne si iti oferim mai multe detalii.

Pentru a nu mai relua peste putin timp, din nou aceasta discutie, te invitam sa descoperi piesele de la ACN Piese Utilaje. Printre zeci de mii de piese, garantat se afla si cea de care tu ai nevoie. Trecem prin foc si tot gasim o componenta care sa se potriveasca utilajului tau. Nu ne dam batuti niciodata, depunem tot efortul pentru a veni cu o solutionare a situatiei tale. ACN Piese Utilaje e locul in care imposibilul devine posibil! Tot ce trebuie sa faci, este sa ne expui pe larg datele problemei tale, iar in cel mai scurt timp, pe langa un sfat, venim si cu rezolvarea. Poate ne-am mai confruntat cu o situatie asemanatoare si atunci stim exact ce avem de facut. Nu ezista sa ne contactezi!

Descopera acest bolt prindere calut-sanie Caterpillar 442D de la ACN Piese Utilaje!
In spatele fiecarui utilaj, sta o piesa de succes, la fel precum acest bolt. Rolul acestuia este esential in manevrarea buldoexcavatorului, intrucat asigura o prindere a calutului de sanie. Totodata, este realizat dintr-un otel, prevazut cu canal de gresare si gaura filetata pentru gresor. Este piesa aceea care nu poate fi uzata, daramite sa lipseasca. Decide care este urmatorul pas pe care trebuie sa-l faci spre o solutionare corecta, iar daca ai neclaritati, te sfatuim noi. Venim in ajutor pentru a rezolva toate probleme prompt si cu profesionalism!

Ai nevoie de sustinere? ACN Piese Utilaje iti e alaturi!
Pentru noi nu esti doar un simplu client, ci parte din familie, odata ce ai ales sa colaborezi cu noi! Stim prea bine ca mediul tau de lucru este unul imprevizibil si din acest motiv, venim in ajutorul tau. Iti punem la dispozitie serviciul de consultanta tehnica gratuita. Ne dorim cu adevarat sa iti fim de folos din toate punctele de vedere si prin toate mijloacele posibile. Asadar, nu ezista sa ne contactezi, iti vom oferi o experienta completa!

Livrare
Iti vine sa crezi sau nu, dar livrarea e unul dintre punctele noastre forte. Ne miscam rapid, nu pierdem timp si suntem eficienti. Comanda acest bolt prindere calut-sanie pentru buldoexcavator Caterpillar 442D si ti-l livram in doar 24 de ore! Fara intarzieri, fara colete ratacite! Sigur si rapid la usa ta! Ne poti apela la oricare dintre numerele de contact si expediem de indata produsul catre tine.

Montaj
Montajul reprezinta una dintre cele mai importante etape in solutionarea oricarei probleme. Sfatul nostru este sa alegi oameni calificati, cu dorinta de munca. Daca nu cunosti un mecanic bun, iti recomandam noi unul!

Specificatii tehnice
- Lungime - 155mm
- Diametru - 65mm
- Filet M42
- Material - otel
- Prevazut cu canal de gresare si gaura filetata pentru gresor. Capat superior randalizat, pentru a nu se roti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura