Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bolt prindere calut-sanie buldoexcavator Caterpillar 430D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430D
Cod produs
4HOS361Q-DH
Out Of stock
Descriere
Stop! Ia o pauza! Tocmai am gasit pentru tine acest bolt prindere calut-sanie Caterpillar 430D pe care stim ca il cauti de ceva vreme! Toata atentia ta trebuie neaparat sa o indrepti spre aceasta piesa! Dupa indelungate cautari, ACN Piese Utilaje iti prezinta un produs inedit, original, rezistent 100%. Fabricat dintr-un otel dur, permite a fi utilizat la maximum. Categoric este piesa pe care buldoexcavatorul tau si-o doreste. Vrei mai multe informatii despre ea? Noi le detinem! E de ajuns sa ne expui cu ce situatie te confrunti si o rezolvam de indata.

Noi nu comercializam doar simple piese de schimb, ci vindem originalitate, calitate, profesionalism, rezistenta, duritate, incredere si lista poate continua. Nu ne laudam, dar pe toata piata tehnica nu mai gasesti atat de multe avantaje intr-un singur produs. Scopul nostru e sa ne vedem clientii multumiti de serviciile pe care le oferim. E foarte important sa stim ca am contribuit cat de putin la succesul tau, fie cu o piesa, fie cu un sfat. Suntem alaturi de tine daca ai nevoie de ajutoul nostru. Abia asteptam sa luam legatura cu tine si sa stabilim cum iti putem fi de folos.

Bolt prindere calut-sanie Caterpillar 430D - cel mai de incredere partener!
Cu aceasta piesa 100% nu ai cum sa dai gres! Realizata dintr-un material dur, este conceputa in asa fel incat sa reziste la utilizari intense. Fiind o piesa importanta in sistemul de articulatii al utilajului, achizitionarea ei de noua, e o idee perfecta. Iar noi, te putem ajuta in alegerea corecta a acesteia, in functie de tipul, culoarea sau alte caracteristici ale utilajului. Datorita serviciilor noastre, nu vei mai avea intarzieri in activitatea pe care o practici sau alte impedimente. Lasa-ne sa iti fim de folos, caci cu ACN Piese Utilaje, totul e mai convenabil!

O multime de avantaje pentru tine!
Misiunea noastra? Sa oferim tuturor clientilor nostri servicii complete si eficiente! De ce? Din simplu motiv ca dorim sa ne implicam in activitatea ta si cel mai important, sa o simplificam! Pentru a fi posibil, am infiintat serviciul de consultanta gratuita, deoarece vrem sa fim mai aproape de tine! Nu esti impacat cu alegerea ta, nesiguranta pune stapanire pe tine, ar fi doar cateva piedici suficient de puternice incat sa te copleseasca. De acum inainte pornim impreuna la drum si te indrumam spre performanta!

Livrare
Ti-ai epuizat toate puterile asteptand zile sau chiar saptamani pentru un colet? Gata, asteptarea a luat sfarsit! Comanda linistit acest bolt prindere calut-sanie pentru buldoexcavator Caterpillar 430D si va ajunge la tine in doar 24 de ore! Suntem mai rapizi decat crezi. Si asta nu e tot, pentru ca daca esti din Bucuresti sau de prin apropiere, te asteptam la depozitul nostru pentru a-ti ridica personal produsul. Foloseste datele noastre de contact si spune-ne cum vrei sa procedezi.

Montaj
Vrei ca utilajul tau sa functioneze la standarde optime? Alege intotdeauna persoane calificate, care se pricep si au vaste cunostinte in acest domeniu. Astfel nu vei putea da gres si nici nu vei mai intampina dificultati cand ti-e lumea mai draga. Te putem ajuta si la partea aceasta si trebuie doar sa ne spui daca ai nevoie sa iti recomandam pe cineva.

Specificatii tehnice

- Lungime - 155mm
- Diametru - 65mm
- Filet M42
- Material - otel
- Prevazut cu canal de gresare si gaura filetata pentru gresor. Capat superior randalizat, pentru a nu se roti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura