Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curea pentru camion Iveco 190-26H

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Iveco
Cod produs
EOFS3HCB-SC
Out Of stock
Descriere
Vrei ca utilajul tau sa functioneze la fel ca in prima zi? Atunci ai grija de el ca in prima zi.  Vrei sa il pornesti rapid si sa ruleze elegant pe geografia accidentata a santierului? Iti doresti ca sa nu se poticneasca in mers? Daca vrei toate astea, ai nimerit unde trebuie. Asadar, ai nevoie de aceasta curea camion Iveco 190-26H A fost conceputa sa lucreze in siguranta, sa fie rezistenta si fiabila. Materialul din care a fost prelucrata este cel mai rezistent otel. Totul este in regula cu aceasta componenta. Comand-o chiar acum!

Sunt expresii care definesc calitatea muncii noastre. Una din ele este, nu lasa pe maine ce poti face azi. Noi nu oferim termene de prorogare, promisiuni pentru pacea in lume sau exercitii de magie alba cu care sa iti inselam asteptarile. Le-am vazut si ne-au placut. Dar nu in business ci la circ. Acolo au sens si te distreaza. In sectorul nostru, nu. Aici tu suni azi si soliciti solutia ieri. Aici tu suni si ti se raspunde inca de la primul apel. Aici cineva te preia, te asculta si, impreuna cu tine, rezolva situatia. Aici la noi poate nu e o lume perfecta dar lucram ca si cum ar fi una.

Curea camion Iveco 190-26H - fara vicii de forma sau conceptie
Mentenanta: curelele pentru camioanele IVECO necesita intretinere periodica. Verificarea starii lor si inlocuirea lor inainte de a se deteriora in mod serios poate preveni avarii costisitoare ale motorului si defecte la sistemul de racier.

Orice informatie pleaca in formatie… la tine
Exista o foarte multe informatii legate de rolul acestei piese, lucru care dovedeste pe deplin importanta ei tehnica. De aceea trebuie sa fii pregatit si pentru schimbarea ei. Pentru ca exista situatii cand fenomene desfasurate in timp dau nastere la defectiuni accidentale (catastrofice, bruste), asa cum este cazul uzurii din cauza exploatarii in conditii grele de santier. Fa-ti intotdeauna un plan B, ca sa ai intotdeauna la dispozitie imediata un inlocuitor pe masura.

Garantie
Noi iti oferim un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie. Comanda fara grija aceasta curea pentru camion Iveco 190-26H si nu vei plati niciodata pentru disfunctionalitati care apar din vina producatorului.

Livrare
Expediem aceasta componenta oriunde in tara. Si o facem fara intarzieri nedorite. Ca sa fie totul in regula, iti oferim si posibilitatea de a deschide coletul inainte de achitarea rambursului. Avem toata deschiderea si oferim incredere contra incredere. Poti ridica personal piesa de schimb comandata de la sediul nostru din Bucuresti. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Daca ai nevoie de ajutor la montaj nu ezita sa ne contactezi. Chiar si daca e vorba de o alta reparatie, nu doar de piesa de schimb comandata. Iti punem la dispozitie un atelier mobil sau mecanici independent priceputi, cu care colaboram de multa vreme. Caci o astfel de piesa necesita un montaj mai complex.

Specificatii tehnice:

• Lungime 1016mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura