Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Acumulator instalatie hidraulica excavator Komatsu PW95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PW95
Cod produs
FUACIG1Y-AC
Out Of stock
Descriere
Ai simtit vreodata greutatea opririi unui utilaj doar din cauza unei piese defecte? Acest acumulator instalatie hidraulica Komatsu PW95 este alegerea calitativa si de incredere care te ajuta sa eviti exact astfel de situatii. Aceasta piesa, renumita pentru rezistenta si eficienta sa, nu este doar un simplu component. Ea este un veritabil salvator in situatii critice pentru utilajul tau. Plus, vestea buna este ca aceasta este acum disponibila pe stoc la ACN Piese Utilaje, gata de a fi expediate direct la tine. De asemenea, acumulatorul este compatibil si cu modelele Komatsu PW95-1 Komatsu PW95R-2 .

Stim ca lumea utilajelor este plina de provocari si orice moment de inactivitate poate genera pierderi semnificative. O piesa stricata nu doar ca incetineste ritmul, dar poate si bloca complet demersurile unei actiuni planificate cu atentie. Prin urmare, fiecare secunda conteaza! Un raspuns rapid la aceste probleme este nu doar necesar, ci vital pentru a mentine fluxul de lucru nederanjat.

Acest acumulator instalatie hidraulica Komatsu PW95 este chiar solutia pe care o cautai!
“Cine se aseamana, se aduna”, spune un proverb vechi. La fel stau lucrurile si in alegerea pieselor de utilaj: o piesa de calitate se alatura unui sistem care functioneaza la standarde inalte. Acumulatorul de instalatie hidraulica nu doar ca mentine presiunea in sistem, dar si reduce varfurile de presiune, asigurand o functionare continua si fiabila a intregului ansamblu, evitand astfel incidentele si uzura prematura.

Colegii nostril sunt nerabdatori sa te ajute!
Nu uita, la ACN Piese Utilaje, esti intotdeauna sustinut. Nu iti oferim doar piese, iti oferim consultanta gratuita, asigurandu-te ca fiecare piesa pe care o alegi este cea potrivita pentru tine. De la sfaturi utile, la indicatii de montare, misiunea noastra este sa te sprijinim in fiecare pas, garantandu-ti o experienta completa si satisfacatoare.

Garantie
Fii linistit, fiecare acumulator instalatie hidraulica Komatsu PW95 vine cu o garantie de 6 luni. Pastreaza cu grija toate documentele primite, deoarece ele sunt cheia spre o experienta post-vanzare fara cusur si o intretinere fara batai de cap.

Livrare
Suntem eficienti! Acest acumulator instalatie hidraulica pentru excavator Komatsu PW95 poate fi livrat catre tine in mai putin de 24 de ore. Trebuie doar sa ne auzim telefonic la orice numar afisat pe site sau sa plasezi o cerere de oferta online. Ce mai astepti?

Montaj
Calitatea unei piese o putem observa doar daca are parte de un montaj perfect. Iti recomandam sa alegi persoane specializate, care stiu cum sa monteze corect piesa. Daca ai nevoie de cineva priceput, noi te punem in contact cu unul dintre cei pe care ii cunoastem noi , oriunde in tara.

Specificatii tehnice

-Lungime -155mm
-Diametru - 95mm
-Orificiu filetat diametru 16mm
-Filet exterior diametru 15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura