Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Acumulator instalatie hidraulica excavator Komatsu PC15R

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC15R
Cod produs
YH2BG9E1-AC
Out Of stock
Descriere
Ce poate fi mai linistitor decat sa stii ca utilajul tau Komatsu PC15R se bucura de cea mai buna si eficienta piesa? Acest acumulator instalatie hidraulica Komatsu PC15R este pe stoc, gata de livrare. O piesa calitativa nu doar ca asigura o functionare impecabila, dar si previne aparitia unor defectiuni suplimentare. El devine astfel un aliat de nadejde in munca ta zilnica. Si ghici ce? Este compatibil si cu modelul Komatsu PC15R-8.

In lumea dinamica si plina de provocari a utilajelor ibdustriale, intelegem cat de esential este ca fiecare componenta sa functioneze la capacitate maxima. Atunci cand o piesa se strica, actiunea intregii tale echipe poate fi intrerupta, creand lanturi de intarzieri si probleme suplimentare. Suntem aici pentru a ne asigura ca orice defectiune este remediata in cel mai scurt timp posibil. Ne dorim sa iti redam ritmul si eficienta de care ai nevoie in munca ta.

Mentine presiunea din sistemul hidraulic cu un acumulator instalatie hidraulica Komatsu PC15R de top!
Rolul acumulatorului de instalatie hidraulica, care mentine si stocheaza presiunea in sistem,este fundamental si reduce varfurile de presiune. “Calitatea nu costa, ea plateste”, un proverb care subliniaza faptul ca o piesa de calitate superioara, ca acest acumulator, reprezinta o investitie ce asigura durabilitate si eficienta utilajului tau. El elimina potentialele riscuri si costuri generate de piese inferioare calitativ.

Iti oferim sfatul nostru gratuit!
Pentru noi, satisfactia ta este vitala si de aceea iti oferim nu doar produse, ci si consultanta gratuita. Specialistii nostri sunt aici pentru a te ajuta sa alegi cu intelepciune, oferindu-ti indrumari pretioase atat in alegerea pieselor, cat si in procesul de montare al acestora. Esti sustinut in fiecare pas si iti garantam o experienta completa, menita sa iti faciliteze munca si sa iti asigure succesul in orice proiect.

Garantie
Ne dorim ca tu sa fii multumit de acest acumulator instalatie hidraulica Komatsu PC15R ingenios. Asa ca iti oferim 6 luni de garantie pentru a te asigura ca totul merge ca pe roate. Pastreaza actele primite si, la orice problema, suntem aici pentru tine! Linistea ta conteaza, nu-i asa?

Livrare
Oferim nu doar produse de calitate, ci si servicii rapide si eficiente de livrare! Comanda astazi si acest acumulator instalatie hidraulica pentru excavator Komatsu PC15R va ajunge la destinatie in cel mult 24 de ore. Ai doua variante: poti plasa o cerere de oferta online sau ne poti contacta telefonic la orice numar afisat pe site-ul nostru.

Montaj
Un montaj realizat de profesionisti echivaleaza cu ani de utilizare fara griji si cu performante la cote inalte. Importanta unui montaj corect este uneori subestimata, insa diferenta se vede in timp. Cat de mult apreciezi tu detaliile si precizia?

Specificatii tehnice

-Lungime -155mm
-Diametru - 95mm
-Orificiu filetat diametru 16mm
-Filet exterior diametru 15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura