Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placute sistem franare pentru transmisie JCB PS740

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB PS740
Cod produs
Z3QBWT9Y-MS
Out Of stock
Descriere
Franare puternica si siguranta totala. De aceste lucruri importante vei beneficia, daca achizitionezi chiar acum aceste placute sistem franare JCB PS740 - numai bune de montat maine la vehiculul tau! Produsul se afla in acest moment in depozitul nostru urias, fiind gata in orice moment sa fie expediat catre tine. De ce crezi ca este oportun sa cumperi placutele de frana? Pentru ca sunt realizate din cel mai bun si calitativ material! Asa este! La noi, vei gasi numai performanta si excelenta, de la articole pana la prestatia oricarei persoane din echipa ACN Piese Utilaje! De asemenea, acest model de placute de frana permite o rezistenta durabila, fiind si usor sa le intretii.

Daca iti doresti performanta si siguranta pentru echipamentele tale, esti in locul potrivit. Descopera gama noastra de piese de schimb de inalta performanta! In plus, nu iti punem la dispozitie numai articole pentru utilajele tale, ci si servicii excelente. Asadar, vino la ACN Piese Utilaje si iti vom garanta o livrare rapida, care dureaza 24 de ore, dar si consultanta gratuita cu expertii din echipa noastra! Fii sincer, unde altundeva vei mai gasi ca la noi posibilitatea sa beneficiezi, in mod gratuit, de sfaturi provenite de la cei mai buni specilisti si produse la o asa buna calitate? Vrem sa devenim aliatul tau de fiecare data cand ai nevoie!

Placute sistem franare JCB PS740 - pentru siguranta ta si a celor din jur!
Un aspect important in functionarea placutelor de frana este durabilitatea lor. Ele trebuie sa reziste la uzura si temperaturi ridicate generate in timpul franarii frecvente. Contactul lor repetat cu discul de frana poate avea un impact semnificativ asupra performantei, ceea ce subliniaza importanta calitatii acestor componente in sistemul de franare al unui vehicul.

Consulta-te cu noi chiar acum, gratuit!
In universul serviciilor noastre, ACN Piese Utilaje este recunoscuta pentru un excelent mod de a servi clientii! Pentru a-ti facilita experienta, am implementat consultanta gratuita in cadrul companiei noastre. In acest fel, poti beneficia de intelepciunea si sfaturile noastre profesioniste. O echipa dedicata din cadrul organizatiei noastre sta la dispozitia ta, pregatita sa ofere informatii esentiale despre transport, montaj, intretinere si multe altele. Tot ce trebuie sa faci este sa ne adresezi intrebari. Suntem aici pentru a te ajuta cu tot ce ai nevoie!

Livrare
Cu livrarea noastra rapida, poti comanda calitativele placute sistem franare pentru transmisie JCB PS740 de care ai nevoie astazi si le vei avea maine. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la intarzieri sau asteptari lungi. Comanda se plaseaza online sau la telefon!

Montaj
Daca te afli in situatia in care nu esti sigur cum sa montezi corect piesa pe care ai comandat-o, nu trebuie sa iti faci griji. Aici intervenim noi, pentru ca suntem aliatul tau. Iti vom face conexiunea pentru tine cu o echipa de profesionisti specializati in montaj, astfel incat sa nu fii pus in situatia de a-ti pune propria siguranta in pericol incercand sa instalezi produsul pe echipamentul tau. Responsabilitatea este esentiala!

Specificatii tehnice

- Grosimea - 11 si 8,5mm
- Diametru exterior 62,5mm
- Diametru orificiu 5,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura