Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Placute sistem franare pentru transmisie JCB PS720

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB PS720
Cod produs
2SVDJH7P-MS
Out Of stock
Descriere
Stim care e povestea ta. Tocmai ai constatat ca trebuie schimbate vechile placute de frana, exact cand aveai foarte multa treaba cu utilajul tau. Din fericire, noi avem exact ceea ce cauti: placute sistem franare JCB PS720 - cele mai performante pentru sistemul de franare al echipamentului tau! Iti sugeram cu caldura sa le achizitionezi, pentru ca acestea reprezinta standardul de siguranta pentru vehiculul tau, dar si pentru ceilalti participanti la trafic. Acest produs este conceput astfel incat sa poti frana imediat, in conditii sigure si indiferent de factorii de mediu. Placutele de frana sunt fabricate din materiale calitative si, cu o intretinere adecvata din partea ta, in viitorul apropiat nu vei mai fi nevoit sa le schimbi!

In cautarea solutiilor de calitate pentru echipamentele tale? Nu cauta mai departe! Suntem aici pentru a oferi expertiza si produse de top. Cu o istorie bogata si o expertiza profunda in industrie, suntem gata sa te sprijinim in optimizarea echipamentelor. Gasesti in depozitul nostru piese de schimb de cea mai inalta calitate, create special pentru a furniza solutii eficiente pentru nevoile tale specifice. Fiecare articol din depozitul nostru a fost supus unor verificari stricte de calitate. Te incurajam sa ne contactezi astazi pentru a descoperi cum putem contribui la imbunatatirea performantei masinilor tale. Suntem aici sa fim partenerii tai in calatoria catre succes!

Placute sistem franare JCB PS720 - siguranta se afla la picioarele tale!
Placutele de frana joaca un rol vital in a-l asigura pe sofer ca se afla in deplina siguranta. Ele sunt componentele principale, care transforma energia in caldura, oprind vehiculul in conditii de siguranta. Contactul strans si eficient dintre placutele de frana si discul de frana este esential pentru functionarea corespunzatoare a sistemului de franare si pentru prevenirea accidentelor.

Cu o consultanta gratuita, succesul e garantat!
ACN Piese Utilaje are cel mai tare serviciu pentru clientii sai! Noi am pus bazele consultantei gratuite din firma noastra, tocmai pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai bune sfaturi de la profesionisti. Astfel, o echipa din cadrul companiei se ocupa sa iti furnizeze detalii despre ceea ce ai tu nevoie: transport, montaj, intretinere sau chiar alte subiecte de acest fel. Tot ce trebuie sa faci este sa le adresezi intrebari. Noi suntem aici pentru tine!

Livrare
Cu livrarea noastra rapida, poti comanda calitativele placute sistem franare pentru transmisie JCB PS720 de care ai nevoie astazi si le vei avea maine. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la intarzieri sau asteptari lungi. Comanda se plaseaza online sau la telefon!

Montaj
Daca te afli in situatia in care nu esti sigur cum sa montezi corect piesa pe care ai comandat-o, nu trebuie sa iti faci griji. Aici intervenim noi, pentru ca suntem aliatul tau. Iti vom face conexiunea pentru tine cu o echipa de profesionisti specializati in montaj, astfel incat sa nu fii pus in situatia de a-ti pune propria siguranta in pericol incercand sa instalezi produsul pe echipamentul tau. Responsabilitatea este esentiala.

Specificatii tehnice

- Grosimea - 11 si 8,5mm
- Diametru exterior 62,5mm
- Diametru orificiu 5,5mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura