Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa tija cilindru rotire buldoexcavator Caterpillar 446

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 446
Cod produs
ASVHJP4D-LA
Out Of stock
Descriere
Bucsa tija cilindru rotire Caterpillar 446 este o piesa care iti garanteaza manevrabilitate si exactitate. Ea te ajuta sa lucrezi mai comod si mai precis, impiedicand uzura si alunecarea dintre bolt si locul unde se monteaza. Bucsa tija cilindru rotire pentru buldoexcavator Caterpillar 446 este fabricata din otel de calitate superioara, care nu se deterioreaza si nu se oxideaza. Cu aceasta piesa, utilajul tau va fi mai agil si mai sigur.

Daca vrei sa iti procuri o astfel de piesa, te rog sa contactezi ACN Piese Utilaje, firma care are piese pentru orice categorie de utilaje din constructii. La ACN Piese Utilaje gasesti bucse, dar si alte piese pentru toate marcile si modelele de utilaje. Piesele pe care le avem pe stoc se dau cat ai zice peste, asa ca ar trebui sa te grabesti. Preturile sunt atractive si calitatea este excelenta ar trebui sa te covinga sa cumperi de la noi. In plus, beneficiezi de cele mai bune servicii de consultanta.

Bucsa tija cilindru rotire Caterpillar 446 - Utilajul tau are nevoie de aceasta piesa
Poate te framanti de ce s-a uzat bucsa anterioara. Ei bine, pot fi mai multe motive, cum ar fi: uzura fireasca, folosirea excesiva a utilajului, montarea inadecvata a piesei, lipsa lubrifierii sau a verificarii periodice. Oricare ar fi motivul, e important sa inlocuiesti bucsa uzata cat mai repede, ca sa nu iti strici alte componente mai vitale. O bucsa noua iti va mari eficienta si siguranta utilajului.

Contacteaza-ne cu incredere!
Suntem gata sa te asistam pentru a te ajuta sa faci alegerea ideala, ACN Piese Utilaje iti ofera consultanta tehnica gratuita. Specialistii nostri te vor indruma si iti vor raspunde la orice intrebare legata de piese pentru utilaje. Tot ce trebuie sa faci este sa ne suni sau sa ne scrii un email cu cererea ta. Te asteptam cu drag! Si nu uita, ACN Piese Utilaje este solutia ta completa pentru utilaje din constructii.

Livrare
Iti putem livra bucsa tija cilindru rotire pentru buldoexcavator Caterpillar 446 in doar 24h. Daca esti din apropiere de Bucuresti poti veni la sediul nostru sa iti ridici piesele.

Montaj
Pentru ca piesele pe care le achizitionezi sa reziste cat mai mult timp, iti recomandam montarea acestora intr-un service autorizat. Numai in acest fel este garantata o manopera de calitate. In cazul in care nu cunosti un astfel de service, iti putem oferi contactul unuia dintre cele partenere.

Specificatii tehnice

45x58x34mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura