Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Senzor temperatura JCB 320/04544

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB
Cod produs
9V6T8HOB-SC
Out Of stock
Descriere
Diavolul sta pitit in amanunte. Uneori, insa, chiar si in o buna functionare a unui utilaj. Poate te gandesti ca este o bagatela sa cumperi un senzor de temperatura, insa de calitatea sa depinde functionarea optima a motorului. Asa ca mai degraba opteaza pentru un produs de cea mai buna calitate, asa cum este acest senzor temperatura JCB 320/04544 pe care il aveai in catare. Are o rezistenta fizica si termica excelente, sporind performantele utilajului.

Ca sa te asiguri de compatibilitatea acestui rulment cu transmisia utilajului tau, apeleaza la specialistii ACN! Nu trebuie sa-ti asumi riscuri inutile, de aceea iti asiguram suportul tehnic necesar unei inlocuiri de succes. Oamenii nostri raspund prompt solicitarilor tale, tratand cu seriozitate si profesionalism ticket-ul tau, Intretinerea unui utilajul nu este vreo mare inginerie daca ai la indemana piesele si instrumentele potrivite. Mergi pe mana noastra! Iti va fi mult mai usor!

Senzor temperatura JCB 320/04544 rezistenta fizica si termica excelente
Senzorii de temperatura pentru motoarele vehiculelor industriale, au functii importante in monitorizarea si gestionarea temperaturii motorului pentru a preveni supraincalzirea si a asigura functionarea corecta a motorului. Functia cea mai importanta este aceea de a monitoriza temperatura lichidului de racire sau a uleiului din motor pentru a asigura ca aceasta se mentine in limitele de siguranta. Daca temperatura depaseste anumite valori, pot fi luate masuri pentru a proteja motorul.

Consultanta din prietenie, ca sa-ti fie bine tie
O afacere isi atinge obiectivele doar daca lucrurile se rezolva pas cu pas. Lucrurile si lucrarile. Unii pasi sunt mai simpli, altii sunt mai complicati. Iar tu te poti rataci in marja dintre extreme. Nu te lasam singur daca din cauza lipsei de decizii bune, afacerea ta da semne de oboseala prematura. De la noi vei avea timpul un insotitor de incredere - un membru al echipei noastre de consultanti. El va fi alaturi de tine, fara nici un cost din partea ta. Iti va spune unde sa intervii si ce sa faci. Iti va face cele mai bune recomandari, iti va etala cele mai bune planuri de intretinere, revizii sau reparatii. Te repunem pe directia corecta.

Garantie
N-ai de ce sa-ti faci ganduri negre in privinta eventualelor defecte de fabricatie! Acest senzor temperatura JCB 320/04544 pe care ti l-am prezentat aici vine la tine cu o garantie intinsa pe o perioada de 6 luni de la data facturarii, care acopera astfel de situatii, putin probabile, de altfel, daca ne intrebi pe noi. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Livrare
Livram acest senzor oriunde in tara. Ori livram ori nu mai livram, caci nu ne jucam de-a business-ul de suport. Ca sa nu apara accidente in relatia noastra, iti oferim si posibilitatea de a deschide coletul inainte de achitarea rambursului. Avem toata disponibilitatea si oferim incredere contra incredere. Poti ridica personal produsul si de la sediul nostru din margine de Bucuresti. Indiferent de alegere, cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
La o solicitare ferma, te putem ajuta la montarea acestui reper. Echipele de service mobil ale firmei se pot deplasa la punctul de lucru al utilajului si pot realiza montajul corespunzator. De asemenea, mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea in care se afla echipamentul tau si pot remedia rapid si eficient si problemele tehnice ale acestuia.

Specificatii tehnice:

• Inaltime - 24mm
• Diametru filet - 12mm
• Lungime - 64mm
• 2 pini tata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura