Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Set placute frana pentru motor JCB Fastrac 3220

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 3220
Cod produs
J7BCNIKT-DH
Out Of stock
Descriere
Wow, ai auzit ca acest set placute frana JCB Fastrac 3220 se gaseste pe stoc permanent la ACN Piese Utilaje? Asta chiar e o veste extraordinara! Printre zeci de mii de produse, noi avem exact ceea ce tu cauti acum! Iti punem la dispozitie o gama variata de piese moderne. Depozitul nostru este cu totul o alta lume! Trebuie doar sa ne comunici nevoia ta si neincetat te ajutam, fie ca este vorba de un sfat, fie de achizitionarea unei piese. Nu lasa pe maine, ce poti face! Nu-ti mai lasa utilajul sa astepte si suna-ne chiar acum!

Pentru a fii sigur ca e produsul de care tractorul tau are nevoie, iti prezentam doua simptome specifice unor placute uzate:

- un scartait in momentul franarii: daca apesi pedala de frana si auzi un sunet puternic, un fel de “guitat”, mai mult ca sigur placutele de frana sunt uzate si s-au subtiat;
- pulsatii ale pedalei de frana: daca apasati pedala de frana si simtiti ca pulseaza, este un alt indicator al faptului ca placutele sunt uzate.

Set placute frana JCB Fastrac 3220 - investitie garantata!
Este absolut normal sa iti doresti ca performanta sa se ridice la nivelul investitiei. Total de acord! Asteptarile trebuie sa fie pe masura. Insa cand vorbim despre placute de frana, nu trebuie sa ne gandim la bani, ci la siguranta noastra. Sunt componente foarte importante, fara de care utilajul tau nu ar mai putea functiona. Comanda de la noi acest set si iti vei manevra utilajul mult mai usor. Tu iti exprimi dorinta, iar noi o aducem la realitate, chiar cu imbunatatiri! Nu uita, daca se fabrica, o putem aduce!

Serviciu de consultanta gratuita!
Din dorinta de a fi cat mai de folos clientilor nostri, poti beneficia acum de consultanta gratuita! Vei afla cele mai actuale informatii de pe piata tehnica si vei avea suport din partea unor persoane calificate. Da-i o mana de ajutor sistemului de transmisie, cu acest set de placute de frana. Suntem o echipa bine pregatita, stim ce vorbim, dar si ce sa te sfatuim!

Livrare
Azi il comanzi si maine il montezi! In doar 24 de ore de la plasarea comenzii, acest set placute frana pentru tractor JCB Fastrac 3220 poate fi la usa ta! Daca esti prin apropiere de Bucuresti, poti veni chiar tu sa-ti ridici produsul, de la depozitul nostru. Foloseste date noastre de contact si afla mai multe informatii.

Montaj
Cu sistemul de franare al utilajului nu e de joaca! Sfatul nostru este sa apelezi la persoane calificate in domeniul mecanicii, pentru a evita situatii neplacute. Daca nu cunosti niciun mecanic, te ajutam noi. Da-ne de stire si hai sa rezolvam eficient problema!

Specificatii tehnice

- Set 4 bucati
- 115×56/66mm
- Grosime 17mm
- 2 gauri la 98mm, diametru 8mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura