Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Radiator 6666384

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
4XTD31O7-CD
Out Of stock
Descriere
Presupunem ca iti este cunoscuta expresia apa trece, pietrele raman. Noi avem un mod de a o interpreta. Credem ca pietrele care raman, indiferent de dimensiunea fluxului de apa, sunt piesele de schimb calitative. Iar tot ce pleaca odata cu apa e irelevant sau daunator utilajului tau. Piesele de top au o tarie aparte si se incapataneaza sa aiba niste caracteristici care sa iti vina tie si utilajului in ajutor. Fix de aceea si noi ne incapatanam sa iti oferim doar astfel de componente! Alege acest radiator 6666384 si bucura-ti utilajul cu un acest radiator aftermarket, un aliat de nadejde.

Piesele de schimb de calitate sunt asemenea unui stalp de nestramutat in lumea utilajelor. Ele reprezinta baza solida pe care intregul sistem se sprijina si sunt esentiale pentru mentinerea performantei optime a utilajelor tale. Iti poti imagina aceste piese ca niste piloni de sustinere ai unei cladiri. Daca acesti piloni sunt slabi sau instabili, toata constructia poate fi pusa in pericol. Acelasi lucru se intampla si in cazul utilajelor. Daca alegi piese de schimb indoielnice sau necalitative, intreg utilajul poate avea de suferit. Componentele de top asigura mediul necesar bunei functionari si performantei. Tocmai de aceea, in depozitul nostru vei gasi doar astfel de produse. Vrem sa determinam succesul nu esecul. Performanta, nu chinul. Bucuria, nu deznadejdea!

Radiator 6666384 - ca sa ai vant in pupa!

Pentru a tine totul sub control si a nu-ti lasa utilajul sa clocoteasca de furie, alege acest radiator. O piesa aftermarket calitativa.

Pentru a te asigura de reusita!

Ca sa iti asiguri reusita, poti sa iti pui increderea in serviciul gratuit de consultanta pe care il avem. Apeleaza-ne si bucura-te de o conversatie lamuritoare cu unul dintre colegii nostri!

Vrem sa fii linistit atunci cand comanzi acest radiator 6666384 de la noi. De aceea, piesa va ajunge la tine insotita de un certificat de garantie ce e valabil 6 luni. Acesta acopera eventualele defectiuni din fabrica.

Trimitem spre tine acest radiator 6666384 prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Astfel te vei bucura in curand de ea. Iar de ai nedumeriri contacteaza-ne pentru a le lamuri!

Atelierele de specialitate, cu profesionistii lor, sunt calea sigura cand vine vorba de montaj. Nu risca!

Specificatii tehnice

Lungime totala - 810mm
Latime - 320mm
Grosime - 170mm
Dimensiuni fagure - 670x290x60mm
2 stuturi cu diametru de 30mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura