Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Senzor temperatura motor pentru excavator JCB JS80

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS80
Cod produs
5N2R7SDO-AM
Out Of stock
Descriere
Ai nevoie de un paznic vigilent ca sa tina temperatura motorului la nivel optim? Atunci acest senzor temperatura motor JCB JS80 este fix ceea ce cauti. El monitorizeaza constant aceasta temperatura si te avertizeaza daca depaseste cote alarmante putand, de exemplu, sa afli cand se supraincalzeste motorul. Astfel, ai timp sa iei masurile preventive necesare pentru a evita eventuale defectiuni cauzate de supraincalzire. Nu mai sta pe ganduri! Cu cat prelungesti mai mult agonia motorului, cu atat randamentul utilajului tau va fi mai mic, mai nesemnificativ.

Cu senzorul nostru, vei regla fluxul de lucru al excavatorului pe santier. Alege ACN Piese Utilaje si investete in siguranta echipamentelor tale si a oamenilor tai! Echipa noastra face tot posibilul sa-ti inlesneasca procesul de cumparare punandu-ti la dispozitie, intre altele, un serviciu de consultanta tehnica gratuita. Ne dorim sa ai o experienta de neuitat alaturi de noi. Contacteaza-ne!

Senzor temperatura motor JCB JS80 - un gadget briliant

Acest dispozitiv monitorizeaza gradele Celsius ale motorului. Cu ajutorul datelor colectate, se regleaza temperatura, cu scopul de a mentine motorul in stare optima de functionare. Un senzor ramane eficient si durabil in conditiile in care sunt respectate masurile de intretinere potrivite. Se recomanda verificarea lui regulata, curatarea, inlocuirea in timp util. Aceasta ultima etapa apare in momentul in care senzorul face inregistrari eronate sau se confrunta cu deteriorare ori coroziune. Respectarea indicatiilor si inlocuirea la timp a piesei te ajuta sa prelungesti viata motorului si sa eviti costurile si intarzierile asociate cu reparatiile majore.

ACN Piese Utilaje - pentru proiecte de durata

Indiferent de dimensiunea sau complexitatea cerintelor tale, la noi gasesti toate raspunsurile. ACN Piese Utilaje urmareste sa-ti sustina afacerea de succes, iar tu sa-ti mentii utilajul in miscare. Cu echipa noastra experimentata, depozitul bine aprovizionat si gama variata de piese de schimb, poti avea incredere ca vei gasi tot ceea ce-ti trebuie intr-un singur loc.

Garantie

Cu o garantie de 6 luni, pe care o primesti pentru achizitionarea acestui senzor temperatura motor pentru excavator JCB JS80 din oferta noastra, esti protejat impotriva defectelor de fabricatie. In cazul unui astfel de incident, suntem aici pentru a te asigura ca problema va fi rezolvata prompt si eficient.

Livrare

La ACN Piese Utilaje, ne intelegem clientii si ne straduim sa le oferim servicii rapide si eficiente pentru a le satisface nevoile. Suntem mandri ca livrarea acestui senzor temperatura motor JCB JS80 se face in doar 24 de ore. Astfel, te ajutam sa-ti mentii excavatorul in stare perfecta de functionare. Contacteaza-ne!

Montaj

Montajul senzorilor de temperatura este recomandat sa se execute in cadrul unui service autorizat, unde sunt luate in calcul procedurile de siguranta. Montajul corect minimizeaza riscurile de accidente sau defectiuni.

Specificatii

Mufa 2 pini tata
Inaltime - 22mm
Diametru filet - 20,8mm
Lungime totala - 56mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura