Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Senzor temperatura motor pentru tractor JCB Fastrac 1135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB Fastrac 1135
Cod produs
GV9EJ16U-AM
Out Of stock
Descriere
Vrei un motor mai eficient decat cel pe care il ai acum? Vrei sa uiti complet de defectiunile care se tin lant de la supraincalzirea lui? Atunci ai nimerit unde trebuie! Descopera extraordinarul senzor temperatura motor JCB Fastrac 1135 care se ingrijeste de motorul tau ca o mama de pruncul ei. Iarta-ne comparatia, dar sa stii ca nu e departe de adevar. Cu acest senzor montat pe utilaj, vei dormi in sfarsit linistit si-ti vei putea face planuri indraznete pentru viitor. E mic, ce-i drept, dar al naibii de potent. Cu el nu doar economisesti resurse (bani, timp, combustibil), dar si maresti performanta motorului. Il tii in forma optima si vei uita complet de cheltuielile din trecut pentru nenorocitele de defectiuni.

Acum ca ti-am captat atentia prezentandu-ti avantajele senzorului nostru, te incurajam sa ne contactezi pentru a afla cum poti intra in posesia lui. Vrem sa-ti reamintim ca informatia inseamna putere, de aceea te incurajam sa ne intrebi tot ceea ce vrei sa stii in plus despre acest senzor. Suna-ne, nu vei regrata!

Senzor temperatura motor JCB Fastrac 1135 - rapid si mereu pe faza

Stii cat de vital este sa tii sub control temperatura motorului. Iar acest lucru nu poti sa-l faci decat cu un senzor de temperatura. Este singura piesa din echipamentul tau, care „pune gratiile” pe un intreg lant de neplaceri, cauzate de un motor superincins. Este vorba de supraincalzire, de eventuale defectiuni costisitoare cauzate de aceasta si de timpul pierdut pe teren din cauza intreruperilor in fluxul de lucru. Problemele tale de ieri dispar ca prin minune. Dispozitivul acesta micut iti ofera, asadar, cele mai tari beneficii: monitorizare precisa, prevenirea supraincalzirii si economia de resurse, cu precadere de timp si bani. Cu cererea tot mai mare pentru performanta si fiabilitate, nu ai cum sa treci impasibil peste ocazia de a cumpara acest senzor si a-ti face, in cele din urma, viata mult mai usoara!

ACN Piese Utilaje - locul in care revii mereu cu placere

Bine ai venit in universul ACN Piese Utilaje! Ne bucuram ca te afli aici, unde ti-am pregatit solutii complete si oferte personalizate pentru ca businessul tau sa nu mai cunoasca limite. Suntem o echipa pasionata si experimentata in domeniul pieselor de schimb pentru utilaje. In fiecare zi, ne angajam sa intelegem nevoile clientilor si sa le oferim cea mai buna experienta de cumparare. Dispunem de un depozit extins si bine organizat, plin-ochi de piese de calitate superioara, de o diversitate impresionanta, care sa raspunda nevoilor fiecarui client in parte.

Garantie

Cand achizitionezi un senzor temperatura motor pentru tractor JCB Fastrac 1135 de la noi, stii sigur ca produsul este de cea mai inalta calitate. Garantia de 6 luni a acestui senzor este o marturie a increderii noastre in produsele pe care le comercializam.

Livrare

Intelegem ca orice oprire in fluxul de lucru al utilajului poate avea un impact semnificativ asupra businessului tau. De aceea, iti asiguram un termen de livrare de 24 de ore pentru acest senzor temperatura motor JCB Fastrac 1135 si te ajutam, astfel, sa minimizezi timpul de oprire si sa revii rapid la treaba. Ia legatura cu noi!

Montaj

Efectuat corect, adica respectand anumite norme, montajul pieselor este un aspect critic pentru siguranta, durabilitatea si performanta echipamentului. De aceea, iti recomandam sa ai incredere intr-un service autorizat pentru a te asigura ca piesele de schimb sunt montate corespunzator. Nu numai ca-ti vei proteja investitia, dar te vei asigura si de eficienta si fiabilitatea utilajului.

Specificatii

Mufa 2 pini tata
Inaltime - 22mm
Diametru filet - 20,8mm
Lungime totala - 56mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura